Ez történik a homokzsákokkal az árvíz után

2024. szeptember 20. 14:12

A homokot építkezésen az áradás után fel lehet használni, a zsákoknak más lesz a sorsa.

2024. szeptember 20. 14:12
null

Nyitókép: Facebook

A Fővárosi Vízművek a Facebook-oldalán tette fel követőinek a kérdést, vajon mi is történik a homokzsákokkal az árvízi védekezés után: mint a posztban elárulták, az árvíz során a Duna vize meglehetősen szennyezett, hiszen kilép a medréből, és rengeteg hordalékot magával sodor.

Összeszedi a szemetet, kimossa a szennyvízgyűjtőket, és még sorolhatnánk. A kezelhetetlensége miatt rengeteg szennyeződés kerül a vizébe, így ennek a hatásaira is figyelnünk kell”

– írták. 

Úgy fogalmaztak, miután az ár elvonultával elbontják a nyúlgátakat, a zsákokban lévő homokot építkezéseken még fel lehet használni. Azonban a fertőzésveszély miatt a zsákok veszélyes hulladéknak számítanak, így elégetik őket.

Ezt is ajánljuk a témában


 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. szeptember 20. 16:19
/Ellopták a zsákokat és a töltőanyagot Halászteleknél/ Na, azt már nem fogják elégetni! Azt kell mondanom, hogy van jó intézkedés egy csomó. Megelőzés az árvíz miatt. Telepítettek hódokat. Azok 0-24-ben építik a gátakat. Ja, hogy ha nem csináltak szelfit magukról, akkor nincs is? Tessék a Megafonnak felajánlani a szolgálatait a hódoknak. Hogy csináljanak videókat a gátépítéseikről. Anélkül nem hiszik el.
Sztrovacsek
2024. szeptember 20. 15:19
Tisztítás fertőtlenítés nem megoldható?
véna
2024. szeptember 20. 14:47
Szia Uram! Építkezési homok érdekel? Zsákos kiszerelés.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 14:46
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­e­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­i­ ­p­­u­n­­­c­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!