Elárulta a fideszes politikus az érte aggódóknak, miért fogyott le ilyen drasztikusan

2024. szeptember 16. 08:27

Látványosak az eredmények.

2024. szeptember 16. 08:27
null

Nyitókép: Philippe LOPEZ / AFP


A Blikk értesülése szerint nemcsak Orbán Viktor miniszterelnök, hanem Kósa Lajos, a Fidesz debreceni képviselője is komoly edzésbe fogott a nyári hónapokban. Kósa rövid idő alatt látványos eredményt ért el, ugyanis sikerült 15 kilogrammtól megszabadulnia.

A politikus hangsúlyozta a lapnak, hogy az eredmények mögött nem csak a sport, hanem egy komplett életmódváltás is áll.

Azt kérdezik tőlem, hogy halálos beteg vagyok-e?

– reagált az ironikus humoráról híres politikus a fogyásával kapcsolatos visszajelzésekre.

Forrás: Blikk / Zsolnai Péter

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. szeptember 16. 12:33
"birozsletaparadicsom 2024. szeptember 16. 11:45 Hirtelen mind slim fitt latte avokoádósok akarnak" Piros lett a paradicsom nem sárga, egy bit maradt a mo$$lékosok agyába Aki le akar fogyni, az rögtön avokádózabáló méjződ Greta lesz, ugye? :))))
B_kanya
2024. szeptember 16. 12:31
"Novicsok-5B_kanya 2024. szeptember 16. 08:46 Persze titeket narancskárosultakat leszámítva, akik élvezettel szopnak a politikusoknak." Valahogy mindig a szopáshoz jutottok ki, de hát Viktornak is ti állítottatok eddig szobrot. Dopeman is csak addig tudott rappelni, amíg elrúgta a fejét... Ne feledd novi csökött: Pityinger László a szoborfej-rúgás után azt vette észre, hogy a falkátok OTTHAGYTA a tárgyalóteremben, nem védtétek, mint az antifa terrorista ribancot a másik "nevében Magyar".
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 16. 11:45
Hirtelen mind slim fitt latte avokoádósok akarnak lenni 30 év potrohosság után. 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 16. 10:16
>>de France 2024. szeptember 16. 10:01 • Szerkesztve Ne hazudj. Ozempic. Különben senkit nem érdekel.<< Heti 2kg-ot már azzal le lehet adni a túlsúlyból sportolás nélkül, hogy napi 5x étkezel kevesebbet, a köztes étkezésekben pl. almát eszel (1db 20Kcal). Persze te is beszoptad azt az ostobaságot, hogy ilyen gyógyszereket kell szedni és akkor zabálhatsz. Arról fogalmad sincs, hogy úgy fosol majd tőle, hogy a valagadon hugyozol és kiszáradással mentő visz kórházba, de erről neked fogalmad sincs, csak azt a kreténséget mantrázod amit a gazdáid a szádba adtak. A metforminnal se próbálkozz mert az meg csak a glükózanyagcserét befolyásolja. Ráadásul metformin tartalmú gyógyszereket nőgyógyász is felír bárkinek terápiára leletek nélkül is, akinél PCOS-t diagnosztizálnak. Mennyi ilyen bugris zsellér van mint te, akik beszoptátok ezt a bulváragitpropot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!