Dúró Dóra rácsodálkozott: egy újság sem ment el a sajtótájékoztatójára (VIDEÓ)

2024. szeptember 03. 07:52

A politikusnő arcáról jól kivehető volt, hogy nem ilyen fogadtatásra számított.

2024. szeptember 03. 07:52
null

Nyitókép forrása: A Mi Hazánk Facebook-oldala

Szürreális jelenet játszódott le a Mi Hazánk sajtótájékoztatóján, ugyanis arra egyetlen egy médium sem volt kíváncsi. A párt országgyűlési képviselője, Dúró Dóra összeesküvést sejt a háttérben. A politikus az esetről videót tett közzé a közösségi oldalán.

A tanévkezdésről szóló sajtótájékoztatómra egyetlen médium sem jött. Az elhallgatást csúcsra járatják.

– írta az általa közzétett videóhoz Dúró Dóra.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bi Tang Tomee
2024. szeptember 05. 16:01 Szerkesztve
A Mihasznák sokkal hitelesebb lenne, ha nem mindig látványpolitizálásban merülne ki a tevékenysége. Egy néhány százalékos pártnak színt kell vallania, hogy kivel hajlandó együttműködni, mert egyedül nem megy… (mint a példa is mutatja)
MaBaker
2024. szeptember 05. 08:52
Jobban fél a fidesz a Mi Hazánktól mint a bulihuligán párttól. Teljesen érthető is Schadl ügy kirobbantása, határkerítés ötlete, kútadó megfúrása, sokmindenben eredményes a Mi Hazánk a fidesz kárára és az ország érdekében. Mellettük kicsit sem tűnik patriótának az aki 50 milliárdot és EU tagsági tárgyalást intézett Ukrajnának, hogy aztán némán tűrje hogy ránkzárják az olajcsapot.
tacsi68
2024. szeptember 04. 07:37
Pontossan"" ezt kellene tenni a hülye Magyarral is ezt mondom már fél éve!!! A sok barom ujság író meg írogat róla ! El k ell hallga!! Írjon róla afika baloldal ée kész!!
2024. szeptember 03. 21:22 Szerkesztve
A téma miatt el kellett volna menni. Asszem Duró tanuló, egyetemista volt amikor képviselö lett. Leg fiatalabb a házban. Mégsem engedtek neki megnyitót mondani, felrugva a ház szabályt. Karantén 1.0 volt az. Most, hogy a karantén az EU ban bevett szokás lett, Lepenék, AfD, nincs itt semmi látnivaló a karantén 2.0 esetén. Poloska petit nyomják ezerrel mindenütt. Karantén nélkül. A jó erkölccsel szembe menve. Dúró bizonyitottan erkölcstelenebb vajon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!