Döbbenetes kijelentést tett a svéd politológus Magyarországról

2024. szeptember 19. 18:41

Greg Simons nem kertelt Orbán Viktor békekezdeményezése kapcsán.

2024. szeptember 19. 18:41
Orbán Viktor

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Az Európai Unió Egyesült Államoktól való függősége miatt kevés esélye van Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek az ukrajnai konfliktusra vonatkozó békekezdeményezéssel. Ezt Greg Simons svéd politológus, független kutató nyilatkozta a Lentának adott interjújában.

Orbán Viktor békekezdeményezésének kevés esélye van a sikerre, mert az Európai Unió egésze megtartja az Egyesült Államokkal szembeni rabszolga mentalitását” – vélte a kutató.

Mint rámutatott: leginkább Robert Fico szlovák miniszterelnök ért egyet a magyar államfő béketervével, ami a szakértő szerint szemmel láthatóvá teszi, hogy

az Európai Unióban nincs konszenzus Ukrajna támogatásának kérdésében.”

Ebből a szempontból Magyarország és Szlovákia a jövőben akár hamarabb is helyre tudja majd állítani a kapcsolatokat Oroszországgal, míg más uniós országok a szakértő szerint az USA utasítására akár „meg is próbálhatják ölni őket”.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. szeptember 19. 22:16
Európai Értékek Zombie 2024. szeptember 19. 22:08 Javaslom hogy kunfia1 és genusnexxt párosodjanak egymással! Ez egy nagyon szép barátság kezdete! 🌈💩🤡" Már Márky Zay is megmondta, és azóta is többször bizonyítottátok, a pedofidesz soraiban mindenki aberrált, ki így, ki úgy. No meg régi kommunista szokásotok, hogy mindig azt mondjátok másokra, amit ti csináltok.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 22:11
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Európai Értékek Zombie
2024. szeptember 19. 22:08
Javaslom hogy kunfia1 és genusnexxt párosodjanak egymással! Ez egy nagyon szép barátság kezdete! 🌈💩🤡
genusnexxt
2024. szeptember 19. 21:45
buzibarat 2024. szeptember 19. 21:26 "Szia buksi!" Bayer Zsolt: "Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy homokos. Tizenkét órára volt szükség, hogy ezt be merje nekem vallani húsz évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátok maradunk. Ugyanez az ember két év múlva, a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Két évre volt tehát szüksége. Értitek ugye, hogy a lefelé tartó spirállal mire is gondolok?" Igen Zsolt, már tudjuk kire gondoltál, hisz ide is megérkezett a buzibarat kiscsicskád. #beseggeltel #pedofidesz #csicskaorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!