Daniel Freund azt állítja, hogy érdektelenségbe fulladt a Budapesten megrendezett informális Általános Ügyek Tanácsa

2024. szeptember 04. 16:29

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

2024. szeptember 04. 16:29
Zsigmond Barna Pál
Zsigmond Barna Pál
Facebook

Nyitókép: Zsigmond Barna Pál X-oldala

„A háborúpárti baloldal brüsszeli katonái, mint a csúnyán leszerepelt német zöldpárt politikusa, Daniel Freund, azt állítja, hogy érdektelenségbe fulladt a Budapesten megrendezett informális Általános Ügyek Tanácsa.

A valóság ezzel szemben az, hogy sikeresen és magas szinten zajlott az esemény: a tagállamok több mint feléből, 16 országból felsőszintű politikai vezető érkezett az informális ülésre. 

A magyar EU-elnökség célja egy új európai versenyképességi megállapodás körvonalainak lefektetése az Európai Tanács november 8-i budapesti informális tanácsülésére, ennek alapjait sikerült a mostanin lefektetni. Valamint abban is egyetértés volt a résztvevők között, hogy a demográfiai szempontokat a jelenleginél sokkal jobban be kell csatornázni az uniós döntéshozatali folyamatokba, és meg kell jeleníteni azokat az európai szakpolitikákban.

A cél világos mindannyiunk előtt: tegyük naggyá Európát!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bauer Bence

Preußische Allgemeine Zeitung

Idézőjel

Orbán Viktor meglepte az uniós politikusokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 05. 20:04
FREUD ALAPBOL EGY PATKÁNY NEM EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lajoss
2024. szeptember 05. 17:51
Barnus,te csak koncentrálj Anikó asszony elsőkénti köszöntésére, hiszen abból élsz…😂😂😂
2024. szeptember 05. 00:14 Szerkesztve
Kurva vicces, ez a hülye Freund úgy tesz, mintha bárkit is érdekelne, akár egy lepkefingnyit is, bármelyik EU-s "felső vezető" jelenléte vagy véleménye... Pont lesz@rja mindenki a véleményüket. Mert ha ott vannak, vagy nincsenek, akkor mi van...
Almassy
2024. szeptember 04. 23:36
Ez a Freund az EP parlamenti választásra (bevált szisztéma szerint) a Hálózattól kapta a pénzt. Miután sikerült bejutnia, onnantól a demokrácia kontójára szolgálhatja a Hálózatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!