Budapest védekezik: a Margit-szigetet is elérte az áradás (FOTÓK)

2024. szeptember 18. 17:12

A sziget nagy részére már csak a védekezésben részt vevők léphetnek be.

2024. szeptember 18. 17:12

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Budapestet is elérte az árvíz, szerda reggelre a rakpartokat elöntötte a Duna. A Hajógyári-szigetet már lezárták a katasztrófavédelem munkatársai, és a Margit-sziget nagy részére is már csak a védekezésben részt vevők léphetnek be.

Futók helyett most homokzsákokkal van tele a Margit-szigeti futókör. Víz alatt a Moszkva-sétány 

– írja az Időkép a Facebook-oldalán.

A poszt alatt több félelmetes fotót is megosztottak. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. szeptember 18. 19:25
A ripacs Vitályos Eszter hol tölti a zsákokat, meg a másik ripacs, Alexandra....Orbán nem tudja, hogy megrendelésre kik fűrészelik alatta a fát.
SzaboGeza
2024. szeptember 18. 17:53
TESSZÜK A DOLGUNKAT!!!!
patmore
2024. szeptember 18. 17:34
Ki merte halálra értékelni szekszikittit? Mert itt pl. nem járt.
herden100
2024. szeptember 18. 17:21
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!