A Madách Imre Gimnázium tantestülete nyilatkozatott tett a felmentett igazgató „szellemisége” mellett

2024. szeptember 01. 08:24

Bizony, a mobilozást a törvényi tiltás ellenére megengedő, politikailag motivált igazgató szellemiségéről van szó.

2024. szeptember 01. 08:24
null

Nyitókép: Facebook

A Madách Imre Gimnázium tantestülete egy Facebook-posztban kifejtette:

tovább folytatják azt a szellemiséget, amelyben Mészáros Csaba az elmúlt 24 évben vezette az iskolát. 

A tanévet szeptember 2-án kezdik, és mint kiemelik: számukra diákjaik a legfontosabbak, továbbá 

a felmentés tényét és módját elfogadhatatlannak tartják.

Hozzáteszik, hogy Mészáros Csaba intézményvezető nélkül is megőrzik az elmúlt 24 év meghatározó alkotóelemeit: a „humánumot és diákközpontúságot, a gondolkodásra és alkotásra ösztönző légkört, a befogadó közösséget.”

Ezt is ajánljuk a témában

Mint tudjuk: a kormány egy augusztus 8-án megjelent kormányrendeletben korlátozta az oktatási intézményekben többek között a mobiltelefonok használatát.

A Belügyminisztérium emiatt nemrég felmentette pozíciójából Mészáros Csaba igazgatót, amire válaszul ellenzéki tüntetéshullám kezdődött. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 02. 08:46 Szerkesztve
Ki nem sz@rja le! A Madách matematikára, fizikára, kémiára, irodalomra, történelemre tanítsa a gyereket. A többi a szülő dolga. Az órán meg nem lehet telefon. Pont.
Sulammit
2024. szeptember 02. 08:04
"tovább folytatják azt a szellemiséget, amelyben Mészáros Csaba az elmúlt 24 évben vezette az iskolát." Ki kért benneteket arra, hogy ne folytassátok? :)))) Folytatni kötelességetek, hiszen ez a munkátok, hivatásotok.
alexandrosz-2
2024. szeptember 01. 22:40
Megérte fizetést emelni a kockásinges agitátoroknak. A zsidesz nemzetinek, magyarnak, zsidókereszténynek hazudott qrmányát megmajmolják a szélsóbaloldali gecik nap nap után a közoktatásban. Is. 14 éve. Folyamatosan. Ennek ellenére a zsidesz változatlanul a kockásinges agitátoroknak nyal. Miért is?
evpus
2024. szeptember 01. 16:34
Igazi libsikeltető. Csak a kölykökkel szúrnak ki! Egyébként pedig ez nem magániskola, vagyis közpénzből kapják a fizetésüket, vagyis nyazsgem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!