Pulai András hatalmas bakot lőtt, zöldségeket beszélt

2024. augusztus 28. 11:23

Talán a nagy meleg az oka.

2024. augusztus 28. 11:23
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

„Publicus Intézet stratégiai igazgatója volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. Pulai András a családalapítási kedvről szóló legújabb kutatásukról beszélt, a tőle megszokott »szakértelemmel«. Pulai és a Publicus korábban már bebizonyította kompetenciáját. Emlékezetes, a 2022-ben az elsöprő kormánypárti siker előestéjén azzal lepte meg az előrejelzésére szomjazó publikumot, hogy kijelentette: 

»Zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható.« Mindösszesen tizenhét százalékot tévedett. »[…] Az emberek bizonytalanok és félnek, ezért aztán nem vállalnak gyereket sem […]. A gyermekvállalás esetében elválik a politika a valóságtól, mert az emberek hetven százaléka ugyan elégedetlen azzal, ahogy mennek a dolgok, jelentős része mégis a Fideszre szavaz.«

Ha a magyar társadalom hetven százaléka elégedetlen lenne, ahogy állítja, akkor nem nyerte volna meg a Fidesz sorozatban négy alkalommal kétharmados többséggel a választásokat. Pulai tehát ismét bakot lőtt, talán a nagy meleg az oka.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Havas Henrik

Facebook

Idézőjel

Ez amúgy rendes szokása, szerintem a munkaköri leírásában előkelő helyen szerepelek.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. augusztus 29. 10:15
Pulai, SZDSZ,Horn Gábor, Magyar Rácuppanós Péter, Gyurcsány Ferenc,Dobrev Klára,Lendva Ildikó stb.... becsületét 3 D műtét sorozattal sem lehetne helyreállítani!
Obsitos Technikus
2024. augusztus 29. 09:23
Vagy pedig hülyének született..
laszlo 964
2024. augusztus 28. 21:14
Balos újságírók közül sokan írnak vágyvezérelt cikkeket, mit sem törődve a tényekkel ,realitásokkal ! Pulai vágyvezérelt előjelzéseket tesz közzé , mit sem törődve a tényekkel , számokkal!
vanced
2024. augusztus 28. 16:19
Hol van a mai Magyar Péteres cikked? Nem lesz ez így rendben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!