Csépányi Balázs már reggel leleplezett engem

2024. augusztus 27. 11:52

Ez amúgy rendes szokása, szerintem a munkaköri leírásában előkelő helyen szerepelek.

2024. augusztus 27. 11:52
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Nyitókép: Havas Henrik / Youtube/ATV 

„Csépányi Balázs ma korán kelt. Azt mondja az Ágnes, hogy már reggel 7 óra 18 perckor leleplezett engem. Ez amúgy rendes szokása, szerintem a munkaköri leírásában előkelő helyen szerepelek. Ágnes már egyszer elküldte a picsába, amikor azt nehezményezte, hogy én »lerománoztam« az erdélyi magyar játékvezetőt, Kovács Istvánt.

Nem értem Ágnest, mi a baja a Magyar Nemzet munkavállalójával. Írjon, amit akar!

Lehet, hogy a lelke legmélyén még szeret is engem, és otthon azzal nyugtatja a családot, hogy ő Gábor Zsazsa intelmei szerint jár el, mindegy, hogy mit ír Havas Henrikről, a lényeg az, hogy beszéljenek róla.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A tanár úr ezzel az eltávolított posztjával végérvényesen kiiratkozott a komolyan vehető közszereplők táborából.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 28. 17:40
ELTAKARODHATNÁL MÁR AZ ORSZÁGBOL TE BÜDÖS KOMCSI PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A KURVA ANYÁD SEM KIVÁNCSI RÁD BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zakar zoltán béla
2024. augusztus 28. 16:13
Nem nehéz, kedves poofajkás barát.
Osztap_Bender
2024. augusztus 28. 09:40
"Csépányi Balázs már reggel leleplezett engem" No most a szart nem szokták "leleplezni", büdös az magától is. (Meg randa is.) Szerencsére az áldott eső elmossa, még ha lassan is.
2024. augusztus 27. 21:11 Szerkesztve
Nem kéne már futtatni ezt a vadbarmot, elhiszem hogy elrettentésnek szánja a mandi, de a negatív reklám is reklám és a hülyék is jobban gyűlnek rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!