Nem lesz lakásotok, nem lesz városotok, tönkretesznek mindent

2024. augusztus 06. 20:10

Budapest megfizethetetlen lesz. Köszönjük a kormánynak, Orbánnak, a Fidesznek.

2024. augusztus 06. 20:10
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

„Már ma is pokoliak a lakásárak, a bérleti díjak. A legújabb kimutatások szerint az európai fővárosok között Budapesten a legmagasabb a lakások bérleti díja. Erre jön most a Mini-Dubaj. Ezt tetézi az aranyvízumot nyújtó új letelepedési program, melyet lakásvásárláshoz kötnek. Jönnek a nálunk sokkal gazdagabbak csőstül, így aztán az egekbe mennek az árak, amit mi nem fogunk tudni megfizetni. Se az egyetemisták, se az új házasok, se azok, akik Pestre jönnének dolgozni.

Budapesten dráma lesz. Az emberek drámája. Orbán tönkretesz egy várost, emberek millióit, egy országot. Jön a Nemzeti Kártya, amellyel orosz és fehérorosz munkavállalók jöhetnek szabadon, itt van az új letelepedési program, jöhet boldog, boldogtalan, ha lakást vásárol. Az átjárható schengeni határ viszont veszélyben lesz. A többi európai ország a maga biztonságát féltve lezárhatja a magyar határokat, mert Orbánék ellenőrzés nélkül engedik be a külföldieket. Ugye nem csak Magyarországra, hiszen, ha már itt vannak, akkor beléptek az egész Európai Unióba is.

Se lakás, se Budapest, se átjárható határok. Útonállók kormányozzák az országot.”

Kapcsolódó vélemény

Kaszab Zoltán

Vasárnap.hu

Idézőjel

A baloldal két szereplője a felszínen még támadja egymást, ugyanakkor arról, hogy a háttérben mi történik, keveset tudunk. A jelek persze most is árulkodóak.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 09. 21:21
MIKOR TE VOLTÁL HATALMON 200 EFT TÁMOGATÁST GYEREKENKÉNT ELTÖRÖLTETTED BAZD MEG ANYÁD TE BÜDÖS PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DÖGÖLJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zakar zoltán béla
2024. augusztus 09. 17:52
444-es Metróval a horvát Gulágra?
2024. augusztus 09. 17:33 Szerkesztve
Feri! Mindenki emlékszik a 23 millió románra, az öszödi böszmeségedre, a személyesen elrendelt rendőráldozatokra( TV szház, hogy legyen ürügy és harci morál) a rendőr terrorra, az ellehet innen mennire, a majd megunják és hazamennikre, az az a baj, hogy továbbmennikre., szakdolgozatkeresésre, az írok majd kurva jó baloldali könyveketre. Az ingatlanadó ötletére kisnyugdíjasoknak, hogy adják el, ha nem tudják kifizetni. 32% adó kulcs a baromfigondozó asszonyok fizetésére. Felsorolni is nehéz.Amikor építették a kerítést addig ténferegtél ott, hogy kívül rekedtél, mert nem találtál vissza( szerintem már akkor is be voltál rúgva).
fater0921
2024. augusztus 09. 15:19
Ja........a lényeg kimaradt!!!!!!!!Bp-t az embered a kaligeri bassza tönkre!!!!!!Ha még nem tudnád!!!!!!!!!!Patkány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!