Lázár az ATV-nek és az RTL-nek: Értem, hogy a gyalázásom mindennél fontosabb, de ilyen mélyre lesüllyedni…

2024. augusztus 16. 14:40

A minisztert Simonka György vádjairól kérdezték, csattanós választ kaptak.

2024. augusztus 16. 14:40
Lázár János

Nyitókép: Képernyőfotó/Lázár János Facebook-oldala

Lázár János pénteken közlekedési témában hosszú sajtótájékoztatót tartott (közlekedési és építési miniszter bejelentéseiről bővebben itt írtunk). 

Az eseményen az ATV újságírója állásfoglalást kért azzal kapcsolatban, hogy a napokban a csatorna vendége volt Simonka György, aki azt állította, Lázár János megfenyegette őt, hogy elvágja a torkát.

Ezt is ajánljuk a témában

Eddig nem merült föl lehetőségként, hogy ilyen eszközhöz folyamodjak, biztos, hogy nem mondtam ilyet, az is bizonyíték erre, hogy amit ígérek, azt meg szoktam csinálni” 

– reagált Lázár.

A tárcavezető hozzátette, „fideszes körökben és a Békés megyeében erre nagy igény volna (…) de nem tudom ezt a várakozást kielégíteni. Egyébként pedig összességében: 

bukott, bűnöző politikusok kommentjeivel nem foglalkozom. Sajnálom, hogy a műsoridőt erre pazarolják”.

Ezek után az RTL riportere kapta meg a szót, aki arra is rákérdezett, hogy Simonka részéről az is elhangzott, Lázár János befolyásolni próbálta az ügyészséget.

Értem, hogy a Fidesz gyalázása mindennél fontosabb, de hogy az RTL meg az ATV nevét adja ahhoz, hogy egy köztörvényes bűnöző így beszéljen valakiről Magyarországon, ezt én a maguk szempontjából, magukra nézve és a nézőikre nézve tartom szégyenletesnek. 

Értem, hogy az én gyalázásom önöknek marha fontos, mindent megér, de  ilyen mélyre lesüllyedni, hogy Simonka Györggyel szidatnak, ezt szerintem érdemes megfontolniuk, hogy ez-e az a szint, ahova az ATV-nek és az RTL-nek mindenképpen le kell süllyedni” 

– reagált a miniszter.
 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elmkov
2024. augusztus 17. 17:18
Lázár János remek politikus.
jobbika
2024. augusztus 17. 16:11
retek klub hozza a megszokott "pöcegödőr"szinvonalát
Kaszas39
2024. augusztus 17. 09:07
Mind a kettő viharsarki és velejéig korrupt!
Lajoss
2024. augusztus 17. 09:03
A rókaképű tolvaj a kormány (egyik) legalja…🤭
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!