Kifakadt Bárdosi Sándor a Mandineren: „Az lenne korrekt, ha visszaléptetnénk Lucát, ez egy agyrém”

2024. augusztus 02. 18:24

„Hogyan jutott idáig az olimpia?” – vetette fel az olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó.

2024. augusztus 02. 18:24
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó interjút adott Szalai Zoltán Mandiner-lapigazgatónak az MCC Feszten.

A téma az algír Imane Khelif és Hámori Luca bokszmeccse a párizsi olimpián, a női 66 kg-os negyeddöntőben, amelyre szombaton 17 órakor kerül sor.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az lenne korrekt, ha visszaléptetnénk Lucát, ez egy agyrém”

– mondta a 2000-es sydney-i ezüstérmes küzdősportoló az ezekben a napokban sokakat foglalkoztató dilemmáról, miután az algériai Khelif első ellenfele 46 másodperc után feladta a küzdelmet, mondván hogy ekkora ütést még életében nem kapott.

Bárdosi ennek kapcsán hozzátette, hogy az algír bokszoló „lányokat ver, tesz tönkre, ezzel megcsúfolva az olimpia szellemiségét” 

Nem véletlenül nem engedték elindulni a világbajnokságon” – fűzte hozzá.

„Hogyan jutott idáig az olimpia?”

– tette fel a kérdést Szalai.

Bárdosi elmondta, hogy a döntéshozóknak valamit tenniük kell, az olasz hölgyet már megverte, az hogy diszkvalifikálják az nem megoldás, mert már két embernek elvette az álmát.

Ezt is ajánljuk a témában

„Valahol ez aljasság és bolondság” – tette hozzá Bárdosi, hozzátéve hogy egy férfi és egy nő között óriási különbségek vannak, mind fizikailag is, más a csontozat és az izomzat. 

Bárdosi szarkasztikusan megjegyezte, várja, hogy női szertornában a férfiak induljanak.

Hámori Luca helyett fel kellene küldeni egy másik férfit, javasolta a magyar olimpikon.

Bárdosi Sándort annyira felháborította az ügy, hogy feleségével, Bárdosi Ildikóval hamarosan csatlakozni fog a Wokebusters peticiójához, mely határozottan fellép nem csak a konkrét esettel, de általában a woke-kal szemben is. A felhívás leszögezi: 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szánthó Miklós

Facebook

Idézőjel

A woke már konkrét fizikai veszélyt jelent.

„Ez már nem csak kulturális, de fizikai fenyegetés – ez ellen fel kell emelni szavunkat! A Wokebusters ezért arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a jelen petícióhoz, melyet eljuttatunk a wokelimpia szervezőihez is!”

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg:

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. augusztus 17. 15:14
Zúg a traktor, szánt az eke, Elvtársnő, permetezhetek-e? (komcsi dal az '50-es évekből) Avagy: És a váááárost elfoglalta sok ezernyi kur-ti-záááán.
cinkegolyó
2024. augusztus 03. 11:24
A teljes női ökölvívó versenyzőknek el kellett volna állni az olimpián való részvételtől. Persze ezt könnyű mondani amikor a sportolók éveken keresztül készültek a versenyre, de itt most az egészségükről, ha nem az életükről van szó, hiszen valószínűleg nem tudnak nyerni a libikóka ellen, de életveszélyesen megsérülni igen.
kőbaltás
2024. augusztus 03. 05:20
Szégyen és gyalázat a NOB döntése. Elég ránézni erre az emberre,tisztán látszik,hogy FÉRFI. Néhány csapatnak egyszerűen fel kellene függesztenie a részvételt,hogy a NOB észhez térjen.
vokbaszter
2024. augusztus 03. 03:24
Örülög hoty csadlakoszol hozánk vókbaszterszeghez oszt szíjel verjök a száját enek a fekete gurvának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!