Gyurcsány: Mi jobban kormányoznánk az országot, mint a jelenlegiek

2024. augusztus 19. 08:36

A bukott miniszterelnök szerint a 2006-2009-es időszakot „a közjót szolgáló tisztességes, jó tervek, szándékok, nem egyszer döntések, változások, jellemezték”.

2024. augusztus 19. 08:36
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

„Orbán 2010 utáni kormányzása arra példa, hogy a párt, a pártelit hatalmi szándéka miként győzte le a közjó szolgálatának szempontjait” – fejtegette közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc.

A bukott miniszterelnök szerint ugyanis ők „elvétve” találnak csak „olyan területet, ahol ma jobban teljesít Magyarország, mint egy évtizede”, de itt nem állt meg.”

Gyurcsány szerint ugyanis „2006-2009 kormányzása ellenkező előjelű. Az időszakot a közjót szolgáló tisztességes, jó tervek, szándékok, nem egyszer döntések, változások, jellemezték, de ráment a politikai többség.”

 

„Sem egyik, se másik véglet nem sorsszerű, a kormányzó dolga, hogy megtalálja a helyes arányokat, az ő felelőssége, ha ez nem sikerül neki” – érvelt a bukott kormányfő.

Majd szerényen hozzátette:

Az meg természetes, hogy azt gondolom, hiszem, hogy ma mi jobban kormányoznánk az országot, mit a jelenlegiek, és annál is, ahogyan azt másfél évtizede tettük.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Levinya
2024. szeptember 04. 07:35
vágyvezérelt írás
troppauer-humer
2024. augusztus 22. 15:05
Hja, a pokolba vezető út csupa jószándékkal van kikövezve...
neven
2024. augusztus 19. 22:57
azt sem tudja ez a degenerált iszákos szemkilövető hazudozó sátánfattya gyurcsótány, hogy mit beszél.. a bolondja alatt szökött fel a munkanélküliség 14 %-ra, az államcsőd elkerülése véget hatalmas IMF hitelt fett fel, majd eltapsikolta, elvette a 13. nyugdíjat és havi fizetést, elvette a gázár-támogatást, iskolákat és kórházakat záratott be, eladta a repteret, ... nem kellesz te rühes ballibsi korcs, dollárbalodal iszákos szófosója, terépcsecsők és kígyózó kígyók réme!!!
Camael
2024. augusztus 19. 20:54
mi tart vissza ,kormányozz, árnyékkormányozz ... csak azóta szavazok amióta magyar emberekre lövettél te gazember
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!