Élő adásban kapták el a kommandósok az ismert magyar influenszert (VIDEÓ)

2024. augusztus 27. 06:04

A hatóságok nem árulták el, hogy pontosan milyen bűncselekmény miatt tartóztatták le a videóst.

2024. augusztus 27. 06:04
null

Nyitókép forrása: A Hungarian Emergency Videos Youtube-oldala

Élő TikTok-közvetítés közben csaptak le rendőrök egy fiatal magyar influenszerre, J. Patrikra, aki épp követőivel beszélgetett, amikor a hatóságok váratlanul körbevették és megbilincselték. Az elfogás pontos okairól egyelőre nincsenek információk – írta me az Origo.

J. Patrik néhány nappal ezelőtt indított élő adást a TikTokon, amikor egy lépcsőn ülve sörözött. Az adás közben arról beszélt, hogy „mindenre fel van készülve”, mivel a kommentekből kiderült, hogy többen is meg akarják verni, amiért állítólag átverte őket.

Az influenszer éppen ivott söréből, amikor egy kiáltás hallatszott: „rendőrség”, amire J. Patrik csak halk „jajjogással” reagált, majd a kommandósok a földre terítették és megbilincselték. A rendőrök később észrevették, hogy az elfogás közben ment az élő adás, 

így az intézkedés gyakorlatilag az influenszer követőinek szeme láttára zajlott le.

Bár az egyik rendőr nem sokkal ez után lekapcsolta a videót, de J. Partrik egyik követője még így is rögzítette a döntő pillanatokat, amikor az influenszert elfogták.

Az Origo megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, de a hatóságok nem árulták el, hogy pontosan milyen bűncselekmény miatt tartóztatták le a videóst. A kommentelők találgatásokba kezdtek, egyesek drogeladással, mások pedig robbantással való fenyegetéssel vádolták meg J Patrikot.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 27. 12:15
AZ INFLUENZÁS PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INGYENÉLÖ FASZOPOK!!!!!!!!!!!!!!!!
angolpuska
2024. augusztus 27. 10:01
Ez mi volt, illetve minek, kinek?
lenyegtelen
2024. augusztus 27. 10:00
Kicsit olyan internet exploreres utánérzés az a cikk, mert ez már 2 hete történt...
rugbista
2024. augusztus 27. 09:30
Minek kellett ehhez a csírához kommandó? Unatkoznak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!