A patrióta közösségben nincs helye a Magyar Péter-féle erőszakoskodóknak

2024. augusztus 23. 11:22

Aki nőket bántalmaz, annak nincs bocsánat!

2024. augusztus 23. 11:22
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

Nyitókép: Polgár Julianna / Facebook

„Aki nőket bántalmaz, annak nincs bocsánat! Győrffy Balázs fideszes EP-képviselő tettlegességig fajult vitába keveredett egy nővel. Azonnal kirúgták a pártból. Mert a patrióta közösségben nincs helye olyan férfiaknak, akik nőket bántanak, nincs helye a Magyar Péter-féle erőszakoskodóknak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 27. 10:57
A TISZA csak egy rövidítés, "TI SZArháziak" a teljes neve Magyar Péter pártjának.
Palatin
2024. augusztus 27. 10:56
Magyar Péter kamuakciói nevetségesek. Karácsony is szaladgált a metrókocsikban a hömérövel, amikor a föpolgármesterségért kampányolt. Meg is igérte, hogy a metrokocsikban lesz klimatizálás. LETT? Hányszor lehet embereket ugyanazzal a trükkel átverni? Szerintem, akit ugyanazzal a trükkel kétszer át tudnak verni, az nem képes tanulni, egy jelentösen csökkent intelligenciájú egyén. Nos ök MP rajongói Magyar Péter életében még semmi hasznosat nem csinált. Nincs mögötte semmi hozadék, ez az ember egy ingyenélö volt és az is marad, mert politikai szélhámosságból akar luxus életet varázsolni magának. Igen ez megy a "demokráciában", ahol üres igéretekkel is lehet egy senkiböl "valaki". MP10-milliókat vett fel korábban is olyan poziciókban, ahol még bejárnia sem kellett. Ö maga volt a két lábon járó pénzpocsékolás. Nagyobb naivitást el sem tudok képzelni annál, mint hogy valaki ettöl az embertöl valamilyen pozitiv politikai teljesítményt elvárjon. Dumálni, igérgetni tud, de azt sokan tudnak
kokainfidesz
2024. augusztus 26. 09:46
Azért sokat mondó ismét, hogy egy hamvaiba fingott megafosos egy oldalsó pici kis cikkben számol be az eseményről. Mondjuk Origón már meg se lepődök. De ilyenek vagytok ti, Körbe hazudtok mindenkiről mindent és már ott tart az ember, hogy akkor sem hisz nektek, ha a delikvens tényleg bűnös. Nem baj, hulljon a férgese, csak annyi, hogy váltsatok szlogent az isten... bla bla bla lózung helyett. Kokó, buzik, nőverők! Jól áll nektek!
faladjaamasikat
2024. augusztus 25. 12:13
Cukros lófasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!