A kínos választási kudarc óta nem TikTokozik Gyurcsány Ferenc

2024. augusztus 13. 10:21

Legutolsó videójában szavazásra buzdította követőit.

2024. augusztus 13. 10:21

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Ahogy az olvasóinknak is feltűnhet, egyre több politikus tanul bele a TikTok használatába is. Orbán Viktor miniszterelnök hetente többször is jelentkezik ezen a platformon színes, pörgős tartalmakkal. Legutóbb például azt is megtudhattuk, hogy a nyáron milyen könyveket fog elolvasni

Ezt is ajánljuk a témában

Ezen felbuzdulva, kíváncsiságból rákerestünk a DK-vezér, Gyurcsány Ferenc csatornájára is. Azonban ott azt tapasztaltuk, hogy 

az ellenzéki politikus június 8-a óta ott nem osztott meg semmilyen friss tartalmat. 

Az utolsó videójában egyébként szavazásra buzdította követőit az önkormányzati és az EP-választáson. Azonban, mint tudjuk, a mozgósítás nem sikerült túl jól: 

a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd hármasa csúfosan leszerepelt

és a szavazatok alig több mint nyolc százalékát megszerezve mindössze két EP-mandátumhoz jutottak.

Mindenesetre a jövőben is figyeljük majd ezt a felületet, hátha előrukkol valamivel a politikus az őszi politikai szezon beköszöntével.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. szeptember 04. 09:46
Marha kiállítás a Biodómban! Szenzációóó! Együtt láthatók DK MSZP Jobbik Momentum Párbeszéd TISZA pártok volt-, jelenlegi vezető funkcionárisai..!
llnnhegyi
2024. szeptember 04. 09:39 Szerkesztve
Azért ne felejtsük el,hogy Gyurcsány Ondó Ferenc bukása természetes folyamatok része is. 1./ Demográfia mérgezett nyila 2./ Elavulás ( pocsék politika cél) -:)))) Ez juttatta eszembe: Tölgyessy Péter bukott SZDSZ elnök elemez!-:))))))
rizotto
2024. augusztus 13. 17:51
Kit érdekel, hogy mit nem csinál?
Obsitos Technikus
2024. augusztus 13. 16:56
A mi időnkben a tiktokot vekkernek hívták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!