Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Válogatott sértésekkel fogadták a béke érdekében érkező Orbán Viktort Kijevben

2024. július 02. 13:56

Az egyik legnagyobb ukrán lap „botrányos” és „oroszbarát” jelzőkkel ír a magyar miniszterelnökről.

2024. július 02. 13:56
null

Nyitókép: Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az ukrán fővárosból.

Ahogy a sajtófőnök a Mandinernek megerősítette: 

A megbeszélés legfontosabb témája a béke megteremtésének lehetősége és a magyar– ukrán kétoldalú kapcsolatok megerősítése.

Ezzel egyidőben több kijevi portál is olyan videókat tett közzé, ahol Orbán Viktor kísérete a főváros utcáin halad. Az egyik legolvasottabb ukrán portál, az Unian így számol be minderről: 

Úgy tűnik, az «oroszbarát politikus» Bankovajába tart, hogy találkozzon Zelenszkij elnökkel. Orbán 2015 óta nem járt Kijevben.

A lap egyoldalú, rosszhiszemű beszámolója szerint Orbán mindig is bírálta Ukrajna európai uniós csatlakozásáról szóló tárgyalások megkezdését, de megígérte, hogy nem akadályozza meg azt. A portál a magyar miniszterelnököt, aki jelenleg az Európai Uniót is képviseli Kijevben rendre „oroszbarát” és „botrányos” jelzőkkel  illeti. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­e­­l­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­p­­­u­n­­­c­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
blondibarbi
2024. július 02. 23:25
Lehet azt is, hogy háborúzzatok csak, míg az összes ukrán kipusztul ! Oszt akkor jóvan...
alexandrosz-2
2024. július 02. 22:46
Békéről hasbarazik a zsidócsicska köpcös geci, mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, immár 14 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes cionista patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
Dixtroy
2024. július 02. 21:50
Soros seggszopói mindenütt ugyanazt nyomják, mindegy hoigy Kijev, vagy a mandíner, teljesen mindegy. Kurva unalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!