Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kijevbe utazott Orbán Viktor, mutatjuk, miről tárgyal az ukrán elnökkel

2024. július 02. 08:01

A miniszterelnök sajtófőnöke a Mandinernek megerősítette: Orbán Viktor az ukrán fővárosban van.

2024. július 02. 08:01

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke megerősítette a Mandinernek: 

„miniszterelnök úr nem sokkal ezelőtt Kijevbe érkezett, ahol Zelenszkij elnökkel fog tárgyalni.”

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az ukrán fővárosból.

A megbeszélés legfontosabb témája a béke megteremtésének lehetősége.

 Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij megtárgyalja a magyar-ukrán kétoldalú kapcsolatok aktuális kérdéseit is – közölte a sajtófőnök.

 

Összesen 560 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­­­k­e­­­l­d­ ­­a­­­ ­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. július 02. 23:12
A zsírdisznó zsidócsicska újabb parancsokat kapott a zsidó bunkergoblintól. Este le is szopta. Ismét. A kárpátaljai magyarokra meg szarnak magasról. Mindketten.
cccbasatu
2024. július 02. 17:38
Senkit nem érdekel itt Magyarországon hogy Orbán hogyan és miképpen akar reflektorfénybe kerülni.Tehát szimpla hír hogy Kievbe jár.Ettől még akkor is megvetés tárgya mint ahogy eddig volt.Ettől függetlenül Brüsszelbe továbbra is leosztják a lapokat Orbán nélkül.Azaz a kutyát sem érdekli hogy Orbán hol kóborol!
mai nap
2024. július 02. 15:44
Úgy vélem, ez a randevú nem úgy jött létre, hogy Orbán titkárnője felhívott légitársaságokat, van-e egy jegyük Kievbe ma reggelre a VIP-osztályon. Erről tudnia kellett az EU-nak is. Gondolom, nem kis szerepet játszott abban, hogy végül nem torpedózták meg a soros elnökséget. Persze, féltem a miniszterelnökúnket, ezek a brigantiak mindenre is képesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!