Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

„Előrelépés” – David Pressman is reagált Orbán Viktor kijevi látogatására

2024. július 02. 12:38

Bejegyzésében arról azonban nem szólt, hogy a magyar miniszterelnök az uniós soros elnökeként a béke megteremtését tűzte ki prioritásként.

2024. július 02. 12:38
null

Nyitókép: Fischer Zoltán / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI

Üdvözöljük, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Kijevbe utazott, hogy felvegye a kapcsolatot Ukrajna vezetésével. Előrelépés.” – írta David Pressman a nagykövetség Facebook-oldalán.

Bejegyzésében arról azonban nem szólt, hogy a magyar miniszterelnök az uniós soros elnökeként a béke megteremtését tűzte ki prioritásként.

Az Egyesült Államok diplomatája – a hivatalba lépése óta – számtalan belpolitikai vitába avatkozott bele, s többször is igyekezett befolyásolni a magyar külpolitika irányvonalát.

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke mindezt megerősítette a Mandinernek: „miniszterelnök úr nem sokkal ezelőtt Kijevbe érkezett, ahol Zelenszkij elnökkel fog tárgyalni.

A megbeszélés legfontosabb témája a béke megteremtésének lehetősége.

Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij megtárgyalja a magyar–ukrán kétoldalú kapcsolatok aktuális kérdéseit is – közölte a sajtófőnök.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­u­­n­c­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
2024. július 03. 11:50 Szerkesztve
A "BÉKE" Amerikának azért vörös posztó, mert ök a világ feletti hegemóniájukat csak az állandó háborukkal tudják fenntartani. Ha beköszönt a béke a világban, akkor Amerikát nemcsak KINA, de EURÓPAI is túl fogja szárnyalni. AMERIKÁT AZ ÖRÖKÖS HÁBORÙK, - AMELYEKNEK NAGY RÈSZÈT ÉPPEN ÖK PROVOKÁLJÁK KI -, ÉLTETIK.
csapláros
2024. július 03. 11:28
alexandrosz-2 2024. július 02. 22:56 • ..."Azért mekkora egy ègés már az a magyaroknak,"... Ez NEKED és az összes LIBERÁLNÁCI nemzetáruló szarfaszú ballibbantnak az ÉGÉS, hogy Orbánt 2010 óta nem tudtátok eltakarítani a közéletből és nem tudtátok még letuszkolni a dollármilliárdok, az EP-ben történt Újhülye-Lamantin nemzetárulók és MÉG egy idebaszott bandzs buzi helytartó ellenére sem a magyarság torkán a LIBERÁLNÁCI DIKTATÚRÁT. Helyette MOST egy széleset köp a TI és a new-yorki kazár uzsorások levesébe. Pressman még visszafogottan is nyilatkozott, rájött, hogy ha nyiltan dühöng, akkor csak ront az amúgy is szar helyzetén. Sose arra kell figyelni, hogy TI szarfaszúak miket is írtok, hanem a VALÓSÁGRA. Rajtatok, (akik segghülyék vagytok a dialektikához, logikához, baloldalisághoz), kívül is van élet.
alexandrosz-2
2024. július 02. 22:56 Szerkesztve
Azért mekkora egy ègés már az a magyaroknak, hogy a buzi zsidó helytartó megsimizi a köpcös geci csicskàját, amiért egy héten belül mar ketszer is leszopta a zsidó bunkergobint, miközben fancsali pofával megszavazták komisszárnak és főnöknek minden ellensègèt. A semmiért csicskult, szopott, pucsított, hazudozott. Sokadjára. A zsírdisznó cionista csicskánál és hazug zsideszes bandájánál sosem arra kell figyelni, amit hazudozik, hanem azt, amit csinál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!