Ugye azzal a címmel tette ki a hangfelvételt Puzsér, hogy „vágatlan”? Jól látom, ugye?

2024. július 22. 20:33

Ezt a részt elvitte a cica? Valószínűleg nem a cica volt, hanem a disznó.

2024. július 22. 20:33
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: YouTube-képernyőmentés

„Ugye azzal a címmel tette ki hangfelvételt Puzsér, hogy »vágatlan«? Jól látom, ugye? Most hagyjuk azt, hogy tegnap még azt állította nincs felvétel, én csak hazudok. De!!! Ha tényleg igazat mond, és a hangfelvétel vágatlan, akkor hogy lehet az, hogy hiányzik az a rész, amikor arra kérem, hogy vagy üljünk be valahova, vagy szálljunk be az autóba, de ne csináljunk jelenetet? Azért kérdezem, mert ezt ő maga is leírta. Még az autóm márkáját is megnevezi, és leírja, hogy esze ágába sem volt, hogy beszálljon. Ezt a részt elvitte a cica? Valószínűleg nem a cica volt, hanem a disznó. Ugyanis ez elvitte volna a narratívát, és az időrendet is kicsit át kellett variálni. A végén kiderült, hogy nem is én lettem újdonsült rendező, hanem ő. 

És hogy miért volt fontos részeket kivágni és más időrendben a maradékot egybegyúrni? Mert az autós resz előtt arról beszélek, hogy »ott vesz a barátod mindent telefonnal, mire jó ez? Vagy üljünk be valahova, vagy szálljunk be az autóba, de ne csináljunk jelenetet?« Márpedig ő a rendőrségen tagadta, hogy ott volt vele a kamerazó társ, és ugye a térfigyelő kamerák is pont akkor »romlottak el« így ez a resz nem maradhatott. Mint ahogy időrendi sorrendbe sem lehetett hagyni a történéseket, hiszen akkor kiderülne, hogy az egész így volt eltervezve, és az első perc/percek azzal telt el, hogy pofonról szó sem volt. El kell ismernem multitálentum. Egyszerre jó provokátor és egyszerre mesteri vamzer. A hazudozást és szemérmetlen képmutatást nem említem, mert az az előbbi kettőből következik. Nem akarok orákulom lenni, de nézzetek meg, hogy arra használja ezt az egész szánalmas hisztit, hogy nagy sírás-rívás közepette, sumákmód, kamu-mártírként üljön be végre magyar péter pártjába, a rég áhított pozíciójába.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Mérő Vera

Facebook

Idézőjel

Ha megütnek, és nem ütsz vissza, ellenben törvénytisztelő állampolgárként a rendőrséghez fordulsz, punci vagy.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. július 23. 18:47
Z. Ki is akar ujjakat törni??? Poloska alvezíre??? Tényleg árad a mocskos tisza!!! 💯🤮❗
Okodiktatura
2024. július 23. 09:54
Örömteli lenne, ha nem lenne természetes és elfogadott, hogy ilyen hangnemben beszélnek egymással közszereplők. Az újság meg lehozza. Valami színvonal lehetne a taplóság közvetítésében is.
iceman-982
2024. július 23. 09:44
Cigány veri a zsidót. Aka védett állat legeli a védett növényt. A libernyákok meg sipítoznak.
szintetikus
2024. július 23. 09:15
Ábrahám úr szereti az indiai konyhát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!