Remélem, Ábrahám úr nem ver pofán a véleményemért

2024. július 22. 14:32

Ha megütnek, és nem ütsz vissza, ellenben törvénytisztelő állampolgárként a rendőrséghez fordulsz, punci vagy.

2024. július 22. 14:32
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

»A leggyalázatosabb az egészben, hogy a nagy, gonosz szájhős, aki bárkit kivesz a becsületéből, valójában egy beszari, sikongatós, feljelentgetős punci, aki ugyan provokál, de még arra sem férfi, hogy visszaüssön, ha már elérte a célját. Egy pofont kapott, dőlt-borult, jelenetet rendezett, mint a r*herongyok. És most keresi a kényelmes áldozati pózt!«

Tehát: ha megütnek, és nem ütsz vissza, ellenben törvénytisztelő állampolgárként a rendőrséghez fordulsz, punci vagy. Csak r*herongyok „rendeznek jelenetet" egy ilyen apróság miatt. Mert a nők ilyen p*csogó puncik, akik rinyálnak, ha megütik őket. A nők inferior lények, és ha te férfiként zokon veszed, ha pofán vernek, te is ilyen kis r*herongy vagy. Gondolom, ez azt is jelenti, hogy rendes nő zokszó nélkül veszi az ilyen kanyarokat.

Kíváncsian várom, hogy a bántalmazott nőkről elfogadhatatlanul nyilatkozó, vitás ügyeit ököllel rendező Ábrahám Róbertet meddig tartja meg a kenyéradó gazdája. Akinek az utóbbi időben hirtelen fontosak lettek a nőügyek, amelyeket tizenévig le se sz@rt.

Ábrahám Róbert a szatíra, a groteszk műfaját nyilvánvalóan nem érti vagy nem akarja érteni, cserébe alkalmatlan arra, hogy kulturáltan - a közélet aktív résztvevőjétől különösen elvárható módon -, a törvényes keretek megtartásával lépjen fel.

Remélem, Ábrahám úr nem ver pofán a véleményemért, mert becsületszavamat adom, hogy igazi r*herongyként fogok reagálni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 311 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2024. július 27. 00:54
VERA! vm.tiktok.com/ZGebFk4Vc/
Voloka
2024. július 26. 13:47
Ne gágogj a nagyok dolgába buta liba!
bokrosbirka
2024. július 25. 11:27 Szerkesztve
A szocionista média képtelen elviselni a konkurenciát és ilyen faszcimbáló zsiráf Puzsérokat küld provokálni és elhellgattatni. Egyed uralomra törnek megint a lángszavú pártték, egy média vélemény lehet csupán az övék és a média munkásokat is ők választanák ki. Metélt kuki, borotvált nuni előnyt jelent a megmondó médiában!
ornagyornagy
2024. július 24. 11:36
Szegény verocska ma megint nem vette be a napi nyugtatóadagját. Üljél bele a példaképednek, egy jó közösülésre, ahogy ő maga szokta fogalmazni, beteg, idős anyukákkal kapcsolatban. Jut eszembe, a Dopemannek szóló puzsér mocsoknál miért nem járattad azt a nagy pofádat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!