Török Gábor páros lábbal szállt bele Rácz Andrásba

2024. július 08. 10:02

A politológus kijelentette, hogy soha nem tartotta „okosnak, ha a politikai ízlésünk és a reményünk vezeti az elemzést”.

2024. július 08. 10:02

Török Gábor elemző Facebook-bejegyzésben reagált Rácz András Oroszország-szakértő azon cikkére, melyben a miniszterelnök kijevi és moszkvai útját elemezte. Rácz azt írta, „Putyin hülyét csinált Orbánból”.

A politológus posztjában kijelentette, 

soha nem tartottam okosnak, ha a politikai ízlésünk és a reményünk vezeti az elemzést”. 

Majd azzal folytatta, „a politikai vágyak elhagyhatatlanok, de érdemes észrevenni, ha éppen más történik, mint amit szeretnénk”

Igazán látványos nemzetközi sikersztori

Török leszögezte: „ami most történik, az bizony messze nem Orbán Viktor vesszőfutása, sokkal inkább az első igazán látványos nemzetközi sikersztorija. Kihasználva a soros elnökség kínálta figyelmet és fontosságot, három villámtalálkozón tudja éppen elmondani azt az egész világnak, ami neki politikailag fontos”

Ezt is ajánljuk a témában

Az elemző arra is felhívta a figyelmet, hogy „a kalkulált és pontosan érkező támadások most tényleg csak erősítik, miközben az európai riválisok láthatóan nem tudnak Orbánnal mit kezdeni. És közben annyi fideszes EP-kudarc után éppen

létrejön egy olyan erős frakció, amelyet a nemzetközi sajtó is egyértelműen a magyar miniszterelnök nevéhez kapcsol”

– utalt a nagy valószínűséggel hamarosan megalakuló Patrióták Európáért pártcsaládra.

Török Gábor gondolatait azzal zárta, „biztos nem ezek az utolsó események ebben a küzdelemben, ráadásul számos jogos kérdés most is feltehető (leginkább: mi ebben a magyar – tehát nem csak OV – érdek?), de amit most látunk, azt nagyon nehéz (vagy inkább nagy tévedés) lenne politikai kudarcnak nevezni”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. július 08. 16:13 Szerkesztve
Rácz András Hülyét csináltak Orbánból Moszkvában. Ugyan már Bandi bácsi, ha hülyét csináltak volna belőle, akkor pont úgy nézne ki mint te.
Kaldvi
2024. július 08. 16:03
fogadjunk csépányi írta, az ad ilyen szar "páros lábbal szállt bele" címeket a cikkeinek
Megtalálta
2024. július 08. 14:30
Csak tudnám, hogy miben szakértő Rácz. Eddig még nem tudta bizonyítani, hogy különösebben értene bármihez is.
Langyos hurkazsír
2024. július 08. 13:47
rácz. 2022. februárjában húztam le a wc-n, miútán antonnal kitöröltem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!