Tibi bácsi úgy bordán rúgta az edzésen, hogy bepisilt – újabb részletek derültek ki a gyermekbántalmazó karateedzőről

2024. július 23. 20:40

Sorra jelentkeznek az áldozatok, miután kiderült, hogy A. Tibor a szolnoki kalandparkban felrúgta az egyik rábízott gyermeket.

2024. július 23. 20:40
null

Nyitókép: Képernyőmentés 

A múlt héten került nyilvánosságra az a felvétel, amelyen az látható, amint A. Tibor jászberényi karateedző egy rábízott kisgyereket felrúg a szolnoki kalandparkban. Az eset napvilágra kerülését követően sorra jelentkeznek a szülők, akiknek gyermekét bántalmazhatta a férfi.

Az RTL-nek mesélt egy szülő arról, hogy az edző hogyan bánt a fiával.

Állítása szerint A. Tibor úgy megrúgta az akkor hatéves fiát, hogy az bepisilt.

A csatorna szerint már új egyesületben vagy másik jászberényi karate klubban sportolhatnak tovább azok a gyerekek, akik korábban a hétéves kisfiút felrúgó edzőhöz jártak, a hírt megerősítette a karateszövetség főtitkára is. A szakmai szervezet elárulta, hogy kivizsgálják a volt tanítványok panaszait is, ugyanis az elmúlt napokban rengetegen szólaltak fel a jászberényi edző ellen, aki a vádak szerint brutálisan bánt azokkal, akik hozzá jártak edzésre.

Hátranézett, hogy látja-e még valaki, ekkor elkezdett zokogni a kisfiam. Azt kérdezte, hogy kimosom-e a nadrágját, merthogy pisis. Kérdeztem, hogy mitől lett pisis? Mondta, hogy Tibi bácsi úgy bordán rúgta az edzésen, hogy bepisilt ott az edzés közben”

– idézte a Blikk az áldozat édesanyját, aki szerint a bántalmazás tavaly tavasszal történt meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­k­­­e­­­l­d­ ­a­­ ­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­p­u­­­n­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
syphax
2024. július 25. 03:46
"tIIbi BÁCSI" EGY ÁLLAT! NEM EMBER AZ, AKI VÉDTELEN ÁRTATLAN KISGYEREKEKET RUGDOS....PFÚJ! SZÉGYELLEM MAGAMAT HOGY EGY BOLYGÓN ÉLEK ILYEN tibibácsi féle végbélférgekkel.
alexandrosz-2
2024. július 24. 17:50
A kisfiú azt kapta, amit megérdemelt, akárhogyan is cifrázzatok a zsidó médiában. Ezen rugóztok egy hete, miközben a magyarok ellen biológiai fegyverként használt szar cigányaitok pártucat embert kiraboltak, párszázat megloptak, megvertek, párezret terrorizálnak, no meg pár időst agyonvertek a filléreikért. Erről persze sunyin kussoltok. De a zsidók vezényelte lincsbiróságotok egy felrúgott hülyegyerek okán akaszt virtuálisan már egy hete. Aljas zsidó gecik vagytok, a sameszaitokkal, cigányaitokkal együtt ti is!
southwind-2
2024. július 24. 16:28
ez az új me too
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!