Szégyelld a pofád, te nyomorult!

2024. július 21. 15:44

Beszállt ez a teljes karrierjét egy qrrwa sapkára feltevő pojáca is az Ábrahám-Puzsér bokszba.

2024. július 21. 15:44
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Beszállt ez a teljes karrierjét egy qrrwa sapkára feltevő pojáca is az Ábrahám-Puzsér bokszba, sejthetitek, kinek az oldalán, úgy, hogy lövése nincs a körülményekről. Majd a posztja végén hirdette fizetős előadását.

Szégyelld a pofád, te nyomorult, te, emberi tragédiák ájtatos kufára, te magadat mindenki fölé képzelő színvonaltalan civilfejű pseudo-sztár, Vujity Tvrtko!”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vona Gábor

Facebook

Idézőjel

Az egész számomra nem más, mint felnőtt intellektusokban rekedt gyermeki egók küzdelme.

 


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 23. 11:11 Szerkesztve
Elundorítja az embert, hogy magukat újságírónak álcázott senkik egymást ekézik, verbálisan és tettekkel is ütik-vágják, ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, hogy kiderült, hogy a Váci utcában és még vagy öt helyen szabadon vásárolható a kender és származékai, nem tudni, mi lett a 15 mérgezett, kómába esett sorsa. Hogy a GYV törvény nem zárja ki, es a intézmény vezető a saját hatáskörében dönthet, hogy felvesz-e lmbtq-s aktivistát, homoszexuálist, akinek családok sorsa kerülhet a kezébe. Hogy fennáll a veszélye, hogy intézetis gyerekeket adhatnak örökbe a homoszexuálisoknak. Lásd Trombitás Kristófnak a normális embereket kigúnyoló cikkét, miszerint kiröhögi azokat, akik ezt elutasítják. Ehelyett, mint a kocsma subribunkók nem a közélettel foglalkoznak, hanem egymással. Hányás!!!
Lajoss
2024. július 22. 14:50
Kriszti,én megértem,hogy irigykedsz a Trutykóra, neked ennyi jutott,fogadd el…🤷‍♂️
you-brought-2-too-many
2024. július 22. 11:19
És még vmi, ami a posztból lemaradt : Tartsd meg az aprót, te mocskos állat! 😀
Stego
2024. július 22. 10:50
Egy volt tankörtársnőm dolgozott Trutymó alatt. Vele is, de minden más fiatal és csinosabb lánnyal kikezdett, ordenáré módon nyomult. Egy szopodék senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!