Ami Puzsért magát illeti: nem elégedett meg azzal, hogy sikeresen kiprovokálta magának a hercegnő-pózt

2024. július 21. 13:57

Ez az ügy már rég nem rólam, vagy Puzsérról szól.

2024. július 21. 13:57
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: Facebook

 

„Amikor a Dopeman családját gyalázta ez a sunyi feljelentő, majd konkrétan verekedni hívta Dopemant, akkor a nagy képmutató közönség röhögött, bohócnak meg gyávának nevezte Lacit, amiért nem verte szájba ezt a drogost. Amikor az én családomat gyalázta sokadjára és még oda is állt nagy keményen az arcomba, majd kapott egy laskást amitől esett-bukott sikongatott, akkor meg mindenki picsog. Ugyan már!

A sapkás gyászkapitalista Vujity Tvrtko a tenyerére firkált, hogy eljátssza, ő aggódik az erőszak miatt, majd a poszt alá belinkelte az előadását, hogy ott lehet jegyet venni. Mosd le a tenyered, te világéletében mások tragédiájából élő ripacs. Olyan vagy mint egy LED reklám-banner a temetkezési iroda homlokzatán. Miért nem firkáltad össze a kezed, amikor a védenced Húsvét napján rátámadt egy a beteg lányát nevelő özvegyre? Miért nem firkáltad össze a kezed, amikor a volt felesége Pottyondy Edina arról mesélt, hogy a nagy polgári szalonok lábszagú ikonja folyamatosan megalázta őt a veszélyeztetett terhessége alatt? Amikor 2 éve a Korvin Tibi rádiójában, a zsidó törvények óta Magyarországon először kijelentették, hogy a származásom határozza meg milyen témakörökben van jogom kritikát megfogalmazni, és a Francia Forradalom kapcsán éppen nincsen, majd a feleségem és a gyerekeimet a mocsárba küldték, akkor miért nem firkálgattál Trütkó?? Vagy, amikor a lenti videón épp arról beszélnek, hogy teljesen rendben van, hogy Magyar Péter - háta mögött testőrökkel - felpofozta az őt kamerazó fiút, hiszen 1, ő rocksztár üzemmódban volt, 2, belemászott az arcába, ami így már jogot formál erre? (valójában a kamerázó a pultnál állt, Magyar meg a táncparketten mászott be épp tinédzser lányok szoknyája alá) Magyar testőrökkel volt, én egyedül, míg Puzsér kísérettel, és nem én, hanem ő mászott az arcomba. Vagy hol volt a filctollad, amikor Magyar György ügyvéd arról beszélt, hogy Magyar Péter még tapasztalatlan fiatal, ezért nem felróható neki, hogy pofonok kíséretében vette el a telefont az őt kamerázó fiútól? Vagy hol volt a filctollad, amikor ugyanazok, akik most megszeppenve hópihéskednek, méltatták a szlovák elnök, majd Trump elleni gyilkossági kísérletet azzal a felütéssel, hogy remélik a magyar Miniszterelnök lesz következő célpont? Hol voltál, te meg a filctollad, amikor Puzsér háttércsapata által üzemeltetett orosz mintájú fake-profilos trollfarm - amit valójában pár festett hajú az anyjának visszafeleselő takonypóc kezel - a feleségem és a kisfiam fotóit osztogatni kezdték azzal a felütéssel, hogy “haljon meg a fiad!”?

De hol vagy most, amikor egyszerre akar távolságtartó végzést kérni velem szemben, és egyszerre provokál újra az oldalán ku kl.x kl’n idézeteket magyarra fordítva, tovább cigányozva, meg putrizva?? Hát eddig nem arról hadováltatok a reggeli műsorokban kellemes háttérmuzsika mellett, hogy a szavakkal történő bántalmazás épp annyira súlyos, sőt sok esetben súlyosabb, mint a fizikai??

Vona is! Az is ripacskodik egy sort, hogy mindkettőnket szeret és tisztel, és a polgári létről hadoválva, a párbeszéd fontosságát hangsúlyozza. Én idióta, naiv barom, pedig első blikkre el is hittem, hogy komolyan gondolja, ezért írtam is neki előbb kommentben, majd telefonon, hogy én is ezt keresem idestova 2 éve, és eddig mindenhol csak beleköptek a tenyerembe, ahova békésen a kezemet nyújtottam, de most is hajlandó vagyok leülni, és normalizálni a helyzetet. Erre közölte velem, hogy ő nem békéltető. Ok! De akkor mi volt a cél? Begyűjteni a likeokat? Vagy erősíteni azt a hazug narratívát, amit FAM, meg a többi gyáva tol? Hogy: sajnos nincsenek észérvei, ezek ilyenek, na! Szóval Vona is szépen fogja meg magát, és fejezze be ezt a színházat! Pont ez az ideális nekik, ha addig tudnak provokálni, míg a végén rám tudják sütni, hogy: na, ugye! Erőszakos, meg hát cigány is.

Puzsér is arról beszél, hogy ő érvekkel szokta rendezni a vitákat, és hát nekem azok nincsenek. Hazudik! Mint általában. Arról nem beszél, hogy hányszor mondta le a vita lehetőségét! Mint ahogy arról sem, hogy pár hónapja is abban egyeztünk meg, hogy leülünk és vitatkozni fogunk, amit a Spirit FM-nél Korvin Tibi akadályozott meg (Puzsér elmondása szerint) az általa emlegetett (rendezünk egy Hard Talkot-ból) meg megint csak nem lett semmi. Pedig amikor minden alapot nélkülöző hazugságokat terjesztett rólam, én ajánlottam fel neki, hogy “Üljünk le, tedd fel valamennyi kérdésed, szembesíts, tabu, megkötés nélkül. És én készségesen válaszolok bármire”) a konfliktus kezdete óta menekül még a lehetőségtől is!!!!! Nem azért, mert nekem nincsenek érveim, hanem mert pontosan tudja, amelyik napon ez megtörténik, azon a napon fog ledőlni a bálványa. De most is jelzem, bárhol, bármikor, bármilyen közönség előtt, bármilyen helyszínen hajlandó vagyok erre.

Ami a sajtót illeti. A balliberális sajtó termékek közül a 24 pont hu volt talán az egyetlen, aki mindkét fél álláspontját korrektül, elfogultság nélkül ismertette az olvasóival, noha kifejezetten rossz viszonyban vagyunk. A többiek Puzsér mikrofonállványaként tényként közölték az egyik fél álláspontját, és lehetőséget biztosítottak a megszólalására, míg engem meg sem kérdeztek. A telex és az index pedig egymásnak ellentmondó hazugságokat is megengedett magának. De megjegyzem, volt olyan sajtótermék, ahol a nevem helyett nemes egyszerűséggel csak “cigányként” említenek a szalagcímben. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepődtem. Ezek a sajtótermékek éveken keresztül egyetlen alkalommal sem nehezményezték, hogy bármikor, bármilyen témában előkerül a nevem, minden alkalommal cigányozásba torkoll a kritika puzsernál. Nem, hogy elnézték, de a telex már maga is putri törvényről ír a vonatkozó cikkében, a legkisebb kritika megemlítése nélkül.

Ami a humorérzéket, és a tűréshatárt illeti: nagyon is van önkritikám, humorérzékem, és toleranciám feléjük. A velem szemben karaktergyilkosságot vezénylő 444-es Ács Dani mellett úgy sétálok el a Hollán utcában, hogy egy szóval sem sértem meg, vagy egy grimaszt sem ejtek el, mert ő személyemben támadott, és soha nem vette a szájára a gyerekeimet, vagy a családomat. A telexes Sajó Dáviddal, aki minden lehetőséget megragad, hogy minősítgessen, még szívjuk is egymás vérét üzentekben, de semmilyen valós konfliktus nincsen. Gulyás Marcival, akinek betöltött szerepéről erős és karakteres véleményem van, ha találkozunk spontán egy kávézóban tisztelettudóan köszönünk a másiknak.

Ami Puzsért magát illeti: nem elégedett meg azzal, hogy sikeresen kiprovokálta magának a hercegnő-pózt, és hogy saját magam besétáltam a rendőrségre és vállaltam, hogy a vitánk során elcsattant egy pofon, aminek következményeit vállalom. Ő hajnali fél 1-kor rám küldte a rendőröket, akik a gyerekeim előtt letartóztattak, és egy zárkában kellett várnom a kihallgatásomra, noha korábban én magam tettem vallomást. Mint kiderült nem volt neki elég, hogy azért szaladjon a rendőrségre sikongatva, amit valóban elkövettem - felpofoztam - hanem hogy súlyosabb legyen a dolog, azt hazudta, hogy ököllel ütöttem meg. (Ezt egyébként az index tényként közölte) jeleztem a nyomozóknak, hogy pofon egyszerű az egy állítás egy tagadás helyzetének feloldása, hiszen egyrészt a társa is vette az egészet, másrészt a térfigyelő kamera felvételeit is segítségül lehet hívni ebben az esetben. És akkor a varázslat: a fiú és a felvétele nincs meg. A Baranyi Krisztina vezette kerület térfigyelő kamerái pedig pont nem működtek a nyomozó szerint. Jeleztem a nyomozó úrnak, hogy semmi gond, hiszen ott a látlelet, amit Puzsér, - ki pár hete még gengszter rapper is volt - készítettet. Én 115 kg és 186 cm magas vagyok, ha ököllel, teljes erőből ütöm meg, akkor annak bizony jól látható nyomainak kellene lennie. Nincs! 8 napon belül gyógyuló sérülésről ír a szakvélemény. Pont, ahogy egy pofon után lenni szokott.

Megjegyzem, örülök, hogy a IX. kerületi nyomozók ilyen jól végzik a dolgukat, mert amikor - szintén a IX. kerületben - a nyomozók megkapták azt a hanganyagot, amin Osváth maga ismeri be, hogy elkövette a gyermekp.rnográf bűncselekményt (amit a nyilvánosság még nem ismer) a helyi nyomozók gyorsan leakarták zárni a nyomozást bűncselekmény hiányában, és az ügyészségnek kellett őket újra utasítania, hogy normális nyomozást végezzenek (ami most is tart)

Hozzám ellenben - egy elismert pofon után - úgy járnak, mint a GLS futár.

De visszatérve a lényegre! Nem vagyok kiváncsi az álszent farizeuskodásra! Az erőszak minden formája gyalázatos és elítélendő, de azt tettem, amit tennem kellett, és ennek a következményeit is vállalom. Nem keresek kibúvót, hogy fenyegetően lepett fel és jogos önvédelmi helyzetben ütöttem meg. Nem színészkedem, annak reményében, hogy ha majd hajbókolok, akkor hátha nem feszítenek keresztre. Sőt! Büszke vagyok! Nem a pofonra, hanem arra, hogy férfiként kezeltem akkor is, és most is, amikor a következményekkel kell szembe néznem.

Bocsánatkéréssel pedig csak a családomnak tartozom, hogy nem akkor vetettem véget ennek az egésznek, amikor legelőször a mosdatlan, ápolatlan szájára vette a családom nevét ez a lelketlen és pökhendi, magát gyerekkatonákkal védő közönséges vamzer. Nyilván ő ebből egy szót sem ért, hiszen semmit sem tud arról, hogy család. Ha tudna, akkor békén hagyta volna a Dopeman Laciék családját, és küzdött volna azért, hogy megtartsa a sajátját.

Ami a következményeket illeti: és ez most leginkább a liberális sajtónak szól, akik azt gondolják soha jobb pillanat, hogy megmetoozanak: bármennyire elcsépelten hangzik, tőlem csak az Isten tud bármit elvenni, ti a világon semmit sem! Én tényleg a semmiből és semmivel jöttem, nem félek attól, hogy újra oda kerülik vissza, és attól sem ha minden anyagi dolgot elbukok! Most lett volna az első filmem bemutatása utáni médiaszerepléseim hete, és hiába mondják le sorra az interjúkat, hiába törlik a meghívásokat, a legkevésbé sem hoz zavarba mindez egy olyan világban, ahol Osváth pár nappal a gyermekp.ornográf esete után a telex, a Spirit fm és Pressman védelme alatt már Gesztivel parolázott. Ahol Lakatos Márk a gyermekzaklatásod lebukása után még magyarázkodni sem kényszerült, mindössze 1 hónapig kellett jegelnie a közösségi média megjelenéséig, aztán már a Viasat 6 képernyőjén vihorászott. És ugyanakkor azt is értsétek már meg, hogy nekem nem kellett Csillag születik, sem való világ, sem média ahhoz, hogy az emberek tömegesen követni kezdjenek! Nem függök a világon senkitől! És ha naponta jönnek ki a rendőrök egy pofon okán, - mint egy rablóhoz - a lakásomra, és naponta zárnak be Baranyi Krisztina kerületébe a fogdába, akkor sem történik semmi. Voltam már rosszabb helyzetbe is. Aztán a végén újra hazatérek, és a feleségem azzal fogad, hogy a gyerekek nagyon aggódtak értem, és nehezen tudta őket elaltatni. Ő pedig amikor hazaér, senki nem érdeklődik utána, maximum csak a dílere.

Ami pedig a végső tanulságot illető: ez az ügy már rég nem rólam, vagy puzserról szól. Itt már az a kérdés, hogy az virtuális térben történő zaklatásnak és provokációnak lehet-e következménye a való életben, vagy örökre el lehet bújni a kényelmes szoba védelmében. És arról is szól, hogy gyalázhatsz-e valakit éveken át kitartóan a származása, hite, vagy világnézeti meggyőződése alapján. Sőt arról is, hogy megúszhatod-e a felelősséget, ha szatírának nevezed a nagy nyilvánosság előtti becsületsértést és rágalmazást. Mert azt tudjuk, hogy minden, ami szar, arra rá sütik, hogy vonzó, de ilyen alapon vajon egy pofont is nevezhetünk-e pranknek? Szerintem nem! Szerintem legyünk elég bátrak ahhoz, hogy mindent annak nevezzünk, ami!

Ha pedig egy nap, felébred Puzsérban a mélyen szunnyadó egykori önmaga, akit még bírtam és tiszteltem, akkor elég lesz ha egy rövid üzenetet küld nekem, “hogy nem tudhattam, hogy épp min megy keresztül a családod, rossz volt az időzítés” akkor leülünk és megbeszélünk mindent. Addig viszont mindenki tartsa meg magának a jó tanácsait.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ornagyornagy
2024. július 24. 10:59
Ez a puzsér nevű izé mára egy romhalmaz szarkupaccá drogozta meg gyógyszerezte le magát, nemsokára ezt is felmossák majd valami buzibár budijából a saját okádékában pucéran fetrengve, mint a macskás haverját.
Voloka
2024. július 22. 14:45
Puzsér= Ukrajna Addig játszotta az agyát, mígnem jól pofánbaszták! Mert megérdemelte!
vanced
2024. július 22. 12:28
Hazudsz, cigánybűnöző! youtube.com/watch?v=KuZpGVo7m40
Marhagulya
2024. július 22. 10:26
Robi, tisztelet az önuralmadnak, én nem csak pofoztam volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!