„Mégis, Robi, szerinted én ilyenkor mi az apád f.szát mondok?” – kemény hangvételű választ írt Puzsérnak Ceglédi, aki azt is felfedte, miért távozott Puzsér az Ötből

2024. július 21. 11:59

„Ja, kérem, ha nem a kis bólogató csinovnyikjaid vannak ott, ja, ha van, aki vissza mer szólni, aki esetleg jobban emlékszik bizonyos dolgokra, azt te már nem szereted. Hard Talk, az, persze” – írja hosszú posztjában Ceglédi Zoltán.

2024. július 21. 11:59
null

Nyitókép: Ceglédi Zoltán, Facebook

 

A telefonszámomat pedig nyugodtan töröld ki, személyes dolgunk nekünk már nem lesz egymással soha a büdös életben. Én egy szót nem fogok veled beszélni, hisz úgyis kommentelni akartál csak. Hajrá, pötyögjed. Innentől én nem ismerlek” – zárul Ceglédi Zoltán Puzsér Róbertnek írt vasárnapi Facebook-posztja, amelyben a politikai elemző hosszasan leírja az Öt című műsor történetének azon részét, amikor még Puzsér is a szereplőgárda tagja volt.

Az apropót a kritikus-publicista vasárnap reggeli posztja szolgáltatta, melyben Puzsér felrója Hontnak és Ceglédinek, hogy pár hónapja letiltatták a kommentelési lehetőséget a műsoruk alatt.

„Csak Ceglédi Zoltánnak meg Hont Andrásnak legyen szabad kedvükre karaktergyilkolnia bárkit, aki alternatívát mer állítani Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral szemben, de nekik ne kelljen szembesülniük a tevékenységüket illető véleményekkel. Miféle magatartás ez, lehet férfiatlanabb és gyávább ennél?” – írta Puzsér.

Válaszát Ceglédi azzal kezdi, hogy pont Puzsérnak nincs joga számon kérni a kommentelést, tekintve hogy ő benne volt ebben a műsorban annak 2020 szeptemberi indulását követően több hónapig.

Ja, kérem, ha nem a kis bólogató csinovnyikjaid vannak ott, ja, ha van, aki vissza mer szólni, aki esetleg jobban emlékszik bizonyos dolgokra, azt te már nem szereted. Hard Talk, az, persze” – sejteti Ceglédi a szakítás okát, majd pár mondattal később felfedi, hogy mi történt az ATV-ben abban az időszakban:

Emlékezz: te szaladtál könyörögni az ATV vezetéséhez, hogy rakják ki a Hontot a műsorból, mert bánt téged. Te könyörögtél személyesen Andrásnak, hogy élő adásban ne javítson ki. Majd te zsaroltad a tévé vezetését, hogy csak külön adásban leszel, majd a következő szezonban megpróbáltad kinyírni a visszatérő műsort, azzal, hogy az utolsó pillanatban nem jelentél meg a forgatásokon. Végül kikönyörögted magadnak a Sznobjektív folytatását, abban bízva, hogy majd azt nézik és minket nem. És mi lett belőle? Az ÖT szűnt meg? De nem ám. Te buktál meg” – idézi fel Ceglédi, aki szerint a fő ellentét valójában nem a tévéműsorokban való szerpelések elosztásában keresendő.

Sokadik alkalommal vágod hozzám a saját fejlesztésű ellenzékiségmérődet, felháborodva közölve a követőiddel, hogy bizony, a Ceglédinél ez a műszer nem megfelelő értéket mutat. Ezért arra jutottam, hogy ideje reagálnom” – vezeti fel reakcióját az elemző.

Íme:

„Jó ideje azt a Magyar Pétertől származó, általad is tudottan hamis állítást ismételgeted, hogy engem a Fidesz fizet – mely állítás „bizonyítékaként” eleddig csak a mandiner újságírójával, Kohán Mátyással a Sopron Festen folytatott pódiumbeszélgetésemet jelölted meg. Tetted mindezt úgy, hogy előtte voltál hasonló beszélgetésen a Pesti Srácok újságírójával, Huth Gergellyel. De kettőnk közül Tusványosra is csak te mentél eddig.
Robi, olyat nem lehet csinálni, hogy ugyanaz a szabály rád soha nem vonatkozik, amit másra alkalmaznál. Ha önmagában egy fideszes újságíróval leülni is tilos, akkor neked is tilos.
Persze, ilyenkor jön be mindig a kiegészítő szabályod, hogy de te ott is a »saját véleményedet mondod«, ezért neked szabad. Mégis, Robi, szerinted én ilyenkor mi az apád faszát mondok? Szerinted én titokban pont úgy rajongok Magyar Péterért, mint te, csak ezt eltitkolom?” – kérdezi felháborodottan egykori és jelenlegi kollégáját Ceglédi, aki később vitapartnere vélt erkölcsi fölényét cáfolandó hozzáteszi: „az ATV-nél nincs ám két külön kassza. Nincs egy kényelmesen erkölcsös bankszámla, ahonnan Puzsér Róbert fizetését utalják, és egy szorongatóan erkölcstelen, amiből az enyémet. Ha az állami hirdetéseket elfogadó ATV-től és Spirittől fizetést kapni = Tóni fizet, akkor bizony a ti Robitok is vállalhatatlanul fideszes alkalmazott.”

„Mi az ajánlatod, Robi? Fogadjam el, hogy nekem nem szabad a kormánypárti sajtónak sem nyilatkoznom, de te megteheted; és egyúttal fogadjam el, hogy nem fogok az ellenzéki sajtóban sem szót kapni, mert az is csak neked jár? Menjek vissza Tompára kapálni, amíg ti a budai hegyekben megvitatjátok a haza ügyét az ezüskanállal a szájában született kis szöszi barátoddal?” – kérdezi Ceglédi, aki a posztja végén arra is felszólítja Puzsért, hogy törölje ki a telefonszámát, mert úgyse lesz már személyes dolguk ebben az életben.

„Én egy szót nem fogok veled beszélni, hisz úgyis kommentelni akartál csak. Hajrá, pötyögjed. Innentől én nem ismerlek” – zárul a poszt.

 

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­e­­­l­­­d­ ­a­ ­s­­z­­e­­­x­­i­ ­p­­u­­n­­c­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Lajoss
2024. július 22. 15:11
Zoli meg a hontbandi egy alom….😩😩😩
numero1-2
2024. július 22. 04:13
Kormánypárti vagyok inkább de. De az öt c müsirt szeretem . Mert értelmest vitát látok korrkt hozzászolásokkal,véleményekkel meg az a tőrténesz pasi is szimpi. Tetszik hogy kulturált keretek közt van .
clark
2024. július 21. 21:47
Áh, nem kell ezen annyit rugózni, Robit le kell húzni a vécén és kész. A fax ki van már vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!