Sebestyén Balázsnál is kiverte a biztosítékot Biden: Láthatóan nagy a baj! (VIDEÓ)

2024. július 12. 16:57

„Most azért nagyon össze kéne kaparni az öreget, begyógyszerezni” – mondta a műsorvezető.

2024. július 12. 16:57

Nyitókép: Képernyőfotó

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Joe Biden amerikai elnök csütörtök este megrökönyödést váltott ki, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt „Putyin elnökként” mutatta be. „És most szeretném átadni a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság.

Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr”

– hangzott el az ominózus mondat.

A bakiról Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a Balázsék című rádióműsorban. „Putyinként felkonferálni Zelenszkijt?! Azért az… még mindig gyújtja a rakétákat. (…)

Láthatóan nagy a baj, de mégsem tudják visszaléptetni”

– mondta Sebestyén Balázs.

„Most azért nagyon össze kéne kaparni az öreget, begyógyszerezni, nem tudom, valamit adni neki, mert mindenki rá fókuszál. Nagy hollywoodi sztárok lépnek ki mögüle, hogy nagyon szeretünk, de már nem akarjuk, hogy elnök legyél. Egy NATO-csúcson leputyinozod a Zelenszkijt, az nem tesz jót” – mondta a műsorvezető.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2024. július 12. 18:15
Azért nem kellene ennyire alámerülni kedves Mandiner szerkesztők, hogy ennek a fickónak a véleményét is a Mandi oldalaira hozzák. Vagy van még ennél is lejjebb?
verkez
2024. július 12. 17:27
Balázsnak ehhez négy év kellett? Kés, fiók, élek.
Hohokam
2024. július 12. 17:17
Hű, tényleg, a Sebestyén Balázs? Na ez már egy IGAZÁN megfontolandó súlyos vélemény, a mikrofonra tekeredő idióta vihogásával.
2024. július 12. 17:16 Szerkesztve
Ne felejtsük el, hogy az öreg amióta megválasztották ilyen állapotban van. Az orosz-ukrán háború teljes két és fél éve alatt ilyen állapotban volt. Akkor miért most probléma ez, mikor eddig nem volt? Tényleg az számít, hogy egy kampányban mit produkál, és nem az, hogy négy év alatt mit produkált? Nem csak ő, hanem az egész demokrata párt, akiknek eddig nagyon megfelelt ez az állapot. Meg az összes halivúdi színésznek is. Egyik sem tette fel eddig a kérdést, hogy az elnök úr képes-e jó döntéseket hozni egy háború közepette, ami Amerikának dollármilliárdjaiba kerül és a világháború kitörésével fenyeget. Legalább gondoskodik a funfactorról. Mert amúgy egész Amerika egy vicc. Csak nem vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!