Az emberek okkal aggódnak – itt az orvosi vélemény Biden bakiparádéjáról

2024. július 12. 14:50

A pszichiáter szerint az alapvető dolgok elmondása érdekében is nagyon kell koncentrálnia.

2024. július 12. 14:50

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Joe Biden amerikai elnök csütörtök este megrökönyödést váltott ki, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt „Putyin elnökként” mutatta be. „És most szeretném átadni a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság.

Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr”

– hangzott el az ominózus mondat.

Az amerikai elnök újabb hibája után megszólalt Dr. Raj Persaud pszichiáter is – számolt be róla az Independent.

Úgy tűnt, hogy nagyon erősen kellett koncentrálnia ahhoz, hogy elmondjon néhány alapvető dolgot”

– mondta a pszichiáter. „Néha nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, ahogyan mondod, ami miatt az emberek aggódnának a kognitív hanyatlás miatt” – közölte Dr. Raj Persaud.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hesperia
2024. július 12. 23:24 Szerkesztve
"Néha nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, ahogyan mondod, ami miatt az emberek aggódnának a kognitív hanyatlás miatt”" KÖNYÖRÖGVE KÉREM A TISZTELT SZERKESZTŐSÉGET: NE IRASSANAK ILYEN BESZÁMOLÓKAT OLYANOKKAL, AKIK NEM TUDNAK FORDÍTANI ÉS/VAGY NEM KÉPESEK ÉRTELEMES MAGYAR MONDATOKAT ÍRNI. EHHEZ A MUNKÁHOZ NEM ELÉG EGY FELSŐFOKÚ ANGOL NYELVVIZSGA, TESSÉK MÁR MEGÉRTENI!
attila001122
2024. július 12. 18:02
Vele fogják elvitetni az ukrán balhét...
nyugalom
2024. július 12. 17:39
Aggodalmaskodas helyett nem kell rá szavazni!
kovsa2
2024. július 12. 17:27
Nos, én már annak drukkolok, hogy Biden kitartson november 5-ig. Ja, és minél többet szerepeltessék. Ez a legjobb kampány a republikánusoknak. (Már csak kép nélküli, telefonos interjút adott a TV-nek, de abba is belebakizott. Ott se tudta összefüggően elmondani, amit akart/elévetítettek.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!