Schiffer kőkemény választ írt, miután Pottyondy szarházinak nevezte Orbánt

2024. július 10. 10:42

Orbán Viktor békemissziója nemcsak külföldön téma.

2024. július 10. 10:42

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

A Mandiner beszámolt róla, hogy Pottyondy Edina az Instagram-oldalán kritizálta a miniszterelnököt. Nem kellett sokat várni, Schiffer András a Facebookon reagált az influenszer keresetlen szavaira.

Ezt is ajánljuk a témában

„Tegnap egy influenszer utolsó sz*házinak nevezte a miniszterelnököt, mondván a kijevi gyermekkórházat ért orosz támadás után békemisszióról, meg háborúpárti Európáról hadovál a Facebookon. Kezdjük ott, hogy a nyilvános térben soha nem illettem egyetlen magyar államfőt, vagy miniszterelnököt sem ilyen jelzővel, függetlenül attól, hogy munkásságukról mit gondolok/gondoltam. Egyrészt azért nem, mert ők az én hazámat képviselik akkor is, ha ez nekem nagyon nem tetszik” – írja az ügyvéd. „Ha mondjuk Hatvanpuszta, a magyar víz- és termőföld-vagyonra telepített akkugyárak, a munkajog, a sztrájkjog leépítése, a foglalkozás-egészségügy szétverése, a szakszervezetek ellehetetlenítése, a szerződéssel engedélyezhető környezetszennyezés miatt nevezné egy influenszer »utolsó sz*házinak« a miniszterelnököt, azt legalábbis érteni vélném” – folytatta Schiffer.

„Amikor azonban Európa keleti felében harmadik éve folyamatos az öldöklés, nem vagyunk túl távol sem a nukleáris eszkalációtól, sem egy ukrajnai nukleáris balesettől, s igen, most éppen egy gyerekkorházat ért rakétatalálat, s ehhez képest

Európában egyetlen vezető veszi a bátorságot, hogy legalább meghallgassa a harcoló feleket,

akkor ez a lépés bizony attól függetlenül méltó legalább is az árnyalt értékelésre, hogy ennek az egyetlen vezetőnek amúgy milyen hátsó szándékai vannak ezzel a manőverezésével” – hangsúlyozza a korábbi honatya.

„Értem én, hogy nem az árnyalt értékeléstől, hanem az úgymond erős kifejezésektől keletkezik több kattintás és csörög sűrűbben a kassza, csakhogy a kormánypropaganda is pont ezen az elven működik” – zárta bejegyzését Schiffer András.

 

Összesen 377 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­­­k­­­e­l­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­x­i­­­ ­­p­­u­­­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Picnic Niki
2024. július 12. 10:32
SA-tól úgy el vannak ájulva a fideszes szimpatizánsok, h mennyire konstruktív volt ellenzéki képviselőként is. Kérem, h ezek az emberek mondjanak egyetlenegy javaslatát, amelyet a fideszes 2/3 nem gondolkodás nélkül sepert le az sztalról és vetettek el. Na, ennyit ér a mostani megjegyzése is.
Kisfalusi
2024. július 11. 14:17
Pottyondi magából kikelt gátlástalansága teljesen alkalmas negatív végpont, egyszersmind táptalaj volt arra, hogy Schiffer kifejtse azt a propagandáját, amely segítségével lényegében a Pottyondiakat finanszírozó magyarságellenes liberálbolsevik bűnszövetkezetet kívánja a helyzetbe hozni. Senkit ne tévesszen meg, ő is egy ravasz belpesti! Pottyondihoz képest nagyon könnyű kulturáltabb ember és vélemény benyomását kelteni. Ettől még látnunk kell, mit is akar! Lényegében egy gyékényen árulnak Pottyondival.
viator-11
2024. július 11. 08:14
Szarházi Edina megbánja ezt még, mint Ferkó az Öszödi Beszédet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!