Németh Zsolt: Tiltakozni kell az erőszak és az agresszivitás eszkalációja ellen!

2024. július 24. 12:33

Kedden este megkezdődött a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor – közismert nevén Tusványos – vasárnap hajnalig tartó rendezvénysorozata.

2024. július 24. 12:33
NÉMETH Zsolt

Nyitókép: MTI/Veres Nándor

Kedden este megkezdődött a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor – közismert nevén Tusványos – vasárnap hajnalig tartó rendezvénysorozata az erdélyi Tusnádfürdőn. Az eseményen idén is nagy hangsúlyt kapnak a politikai és közéleti előadások, a négy nap alatt több magyarországi és romániai magyar politikus is jelen lesz, köztük Orbán Viktor miniszterelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a kormány számos tagja, Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke és a szövetség számos politikusa.

Tiltakozni kell az erőszak és az agresszivitás eszkalációja ellen”

 – mondta Németh Zsolt szerdán Tusnádfürdőn, a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor közéleti programjainak megnyitóján. A magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke úgy fogalmazott: „dráma, hogy megtörténhetett, hogy előre megfontolt ideológiai és politikai szándékkal rálőhettek az amerikai elnökjelöltre, Donald Trumpra, és néhány héttel korábban ugyanúgy rálőttek Robert Fico szlovák miniszterelnökre.”

Az erőszak és az agresszivitás eszkalációja megköveteli, hogy demonstráljanak, tiltakozzanak ez ellen. Ez elfogadhatatlan és szembemegy mindazzal, amiért 33 éve elindították Tusványost” – rögzítette a fideszes politikus. Kitért arra is, hogy az Európai Parlamentben létrejött egy olyan többség, amely lábbal tiporja az EP alapvető eljárási szabályait, egyúttal lehetetlenné téve a pozíciók mandátumarányos elosztását.

(MTI) 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­z­­­e­­x­i­ ­­p­­­u­­­n­­c­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Lajoss
2024. július 25. 16:57
Zsolti miért nem Moszkvában vered a nyálad,az agresszornál?! 🤮🤮🤮
Akitlosz
2024. július 25. 04:54
"Németh Zsolt: Tiltakozni kell az erőszak és az agresszivitás eszkalációja ellen!" Abból lesz ám olaj!
gyaloggos
2024. július 24. 19:24
HÁT tiltakozz! MA láttam egy fotót, amelyiken a JOBB füleden egy kötés volt. OSZT az mire jó? Hm....? AZ USA-ban is röhejesek azzal a gézzel a fülükön, de mégis csak az USA állampolgárai. TE meg magyar állampolgár vagy . ORBÁN VIKTOR is szolidár majd, oszt lesz kötés? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!