Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Nagyjából mindent elmond, hogy az üvöltő dervis szerint mitől alkalmas valaki politikai szerepre

2024. július 02. 17:26

Attól, hogy bebaszva vonaglik egy szórakozóhelyen, amivel nekem mérsékelten van bajom, csak szempontnak kevés.

2024. július 02. 17:26
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Nagyjából mindent elmond, hogy az üvöltő dervis szerint mitől alkalmas valaki politikai szerepre. Attól, hogy bebaszva vonaglik egy szórakozóhelyen, amivel nekem mérsékelten van bajom, csak szempontnak kevés. Persze semmi meglepő nincs abban, hogy a közéleti kuruzslók számára ez a döntő, hiszen azt megítélni nem tudják, hogy a jogalkotás, a közigazgatás, a gazdaságpolitika és a többi lehet-e rosszabb. (Lehet). Hogy nőhet-e a represszió. (Nőhet). Hogy fokozódhat-e a közélet debilizálódása. (Fokozódhat).

Ehhez arányérzék, elvonatkoztatási készség és minimális tárgyi tudás szükségeltetne, de a dervist se sikerült rábírnom arra, hogy néhány alapvető dolgot elolvasson. Nem csoda, hogy legújabb szerelme hozzá méltóan felszínes és üresfejű. Neki sincs se mondanivalója, se elképzelése a fentiekről.

A magyar intellektuális elit teljes elzsupérosodását mutatja, hogy az odatartozók is beérik már ennyivel. Megérteni, mérlegelni, következtetni már régen nem tudnak, és nem is akarnak, csak valaki mentse meg őket Orbán Viktortól. Ha ennek csalfa reményéhez az kell, hogy levizeljék összes korábbi szavukat és tettüket, akkor levizelik.

Az is jellemző, hogy az általam amúgy becsült Csunderlik úgy kezd el messiást védendő bartuslászlózni, hogy két éve a választás előtt egy hónappal (!) Bodnár Zoltánnal és Komáromi Zoltánnal (mindkettő DK), Bozóki Andrással (Gyurcsány exminisztere) meg Gábor Györggyel és Vásárhelyi Máriával fogalmazott meg kiáltványt a változásra készülő Magyarországról és a Fidesz utáni világról (nyöhöhö). A messiás meg közben szorgosan nyalta föl a NER egyik al-alrendszerében az ingyenlóvét.

A magyar értelmiség teljesen elveit, erkölcsét, eszét és ízlését vesztette. Annyit mondták, hogy ennél rosszabb nem lehet, hogy mindegy, kicsoda vagy micsoda, csak ne az Orbán legyen, hogy most ennek jegyében nézegethetnek egy f@szt. Szó szerint értve mármint. Legföljebb megszavazhatják, hogy mennyire szűk gatyán keresztül.”

Ezt is ajánljuk a témában

 


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­n­­c­­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
2024. július 04. 12:56 Szerkesztve
Egyébként a libsikre annyira jellemző a kettősmérce . Néztem egy videót és ott a 444 szócsöve a Winkler Róbert azt taglalta hogy milyen otromba dolog poloska képébe nyomni a telefont és felvenni mert ő bulizik és igaza volt hogy elvette a telefonját. Vajon az miért nem verte ki a biztosítékot Winkler úr szemében mikor a poloska úr a feleségével történt beszélgetést felvette..... Winkler úr azt is kifejtette hogy miért ne bulizhatna hiszen elvált... ,azért mert nem a bulizással volt gond hanem mások molesztálásával ....
syphax
2024. július 04. 11:57
Majdnem "abszolúte igaza van ennek a hontgyeröknek". Annyiban nincs, hogy a "magyar értelmiségre" vonatkozó "LATRINÁBA LAPÁTOZÁS "--részéről hic-et nunc--NEM VONATKOZIK IGAZÁNDIBÓL CSAK AZOKRA, AKIKET Ő--hONT--MAGYAR ÉRTELMISÉGKÉNT MINŐSIT- ISMER, ill. magyar értelmiségnek vélelmez....AZ EGÉSZ ÉS TÉNYLEGES--nevezzük így--csendes alkotó (zömmel műszaki!) és produktiv értelmiségre SEMMIKÉPPEN SEM! A többi stimmel!
survivor
2024. július 03. 13:04
Úgy 2-3 évente mindig MÁSRA váltják le Orbámt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!