Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

„Üvöltő dervis” – Hont kiosztotta Puzsért és a teljes magyar értelmiséget

2024. július 02. 16:45

„Ha az kell, hogy levizeljék összes korábbi szavukat és tettüket, akkor levizelik” – írta a publicista.

2024. július 02. 16:45

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Hont András teljesen kiakadt azon, hogy a magyar értelmiség rendszeresen mentegeti Magyar Pétert.

Nagyjából mindent elmond, hogy az üvöltő dervis szerint mitől alkalmas valaki politikai szerepre.

Attól, hogy bebaszva vonaglik egy szórakozóhelyen, amivel nekem mérsékelten van bajom, csak szempontnak kevés. Persze semmi meglepő nincs abban, hogy a közéleti kuruzslók számára ez a döntő, hiszen azt megítélni nem tudják, hogy a jogalkotás, a közigazgatás, a gazdaságpolitika és a többi lehet-e rosszabb. (Lehet). Hogy nőhet-e a represszió. (Nőhet). Hogy fokozódhat-e a közélet debilizálódása. (Fokozódhat)” – írta Facebook-oldalán a publicista.

„A magyar intellektuális elit teljes elzsupérosodását mutatja, hogy az odatartozók is beérik már ennyivel.

Megérteni, mérlegelni, következtetni már régen nem tudnak, és nem is akarnak, csak valaki mentse meg őket Orbán Viktortól.

Ha ennek csalfa reményéhez az kell, hogy levizeljék összes korábbi szavukat és tettüket, akkor levizelik” – írta Hont András.

„A magyar értelmiség teljesen elveit, erkölcsét, eszét és ízlését vesztette. Annyit mondták, hogy ennél rosszabb nem lehet, hogy mindegy, kicsoda vagy micsoda, csak ne az Orbán legyen, hogy most ennek jegyében nézegethetnek egy f@szt. Szó szerint értve mármint. Legföljebb megszavazhatják, hogy mennyire szűk gatyán keresztül” – foglalta össze a véleményét a publicista.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Pont, ahogy a Gyurcsány-444-összecsapásban.

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­­­k­e­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­i­ ­­p­u­­n­­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
august
2024. július 02. 21:23
Sok cikk született erről a Magyar Péter jelenségről, ehhez a legjellemzőbb az egyik rajongója által írt megjegyzést emeljük ki, ami úgy szól, hogy ő nem hajlandó semmi rosszat elfogadni Magyar Péterről. --Ami megmutqatja a közéleti megmondók, a szavazóik, nem kis számban a a női rajongóik szerelmetes lelkületét is, ami azt az állapotot mutatja, amikor még nem hullott le a kezdeti idők rózsaszín köde. Ez az érzelemvezérelt gondolkodásuk az élet nagyon sok területén is ugyanígy működnek. Tulajdonképpen ők az érzelemvezérelt embertömegként elsőszámú célpontjai a csalóknak, szerencsevadászoknak és gazembereknek, aki ígérnek, - a ha ideadja az egymilliót, 40 %-os hasznot garantál két hónapon belül. Mert hinni akar, és nem hajlandó rosszra gondolni.
Cross Wire
2024. július 02. 20:00
Hontnak jót tett a válás..
nemecsekerno_007
2024. július 02. 18:38
A Kádári-kontraszelekció hosszú árnyéka. Nem tudnak kilépni a kádári csendestárs értelmiség szerepéből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!