Menczer: A csatatéren nincs megoldás (VIDEÓ)

2024. július 08. 15:07

„Ebben a háborúban mindenki veszít” – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. július 08. 15:07
Aftermath of a rocket strike on children hospital in Kyiv

Nyitókép: VLADIMIR SHTANKO / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

A csatatéren nincs megoldás, ott csak halottak vannak, ebben a háborúban mindenki veszít – írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hétfőn a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy Orbán Viktor miniszterelnök békemissziójának ezért van rendkívüli jelentősége.

A bejegyzéshez feltöltött videóban Menczer Tamás arról beszélt: egy „virtigli háborúpárti”, Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője szerint mindegy, meddig tart, de Oroszországot le kell győzni Ukrajnában. A háború folytatódjon tovább és tovább, ezt akarják a háborúpártiak, a háború folytatódjon addig, ameddig Ukrajna nem győz – jegyezte meg.

Azonban ebben a háborúban senki sem győz, itt mindenki veszít”

 – mondta Menczer Tamás. Hangsúlyozta: a csatatéren nincs megoldás, ott csak halottak vannak, ezért kell azonnali és feltétel nélküli tűzszünet és tárgyalás, béketárgyalás.

Ezt is ajánljuk a témában

„Kitartunk a békepárti álláspontunk mellett”

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: Manfred Webera háborúpárti koalíció része, nem tűri a békepártiakat, nem szeret bennünket”, és ezt számos módon ki is mutatja.

Azonban minden zsarolás és minden nyomásgyakorlás, minden támadás ellenére a kormánypártok ki fognak tartani a békepárti álláspontjuk mellett, és meg akarják őrizni Magyarország békéjét és biztonságát – mondta Menczer Tamás.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

(MTI)

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. július 08. 17:19
Nagyon beakadt a göbbelszi módszer a Fidesznél. Hiába szajkózzák ezt rendületlenül, akkor sem igaz. Mikor, hol volt utoljára olyan háború, amelyben a csatatéren nem született döntés? Az Irak-Irán háború a '80-as években.
lajajakab11
2024. július 08. 16:33
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
B_kanya
2024. július 08. 16:19
Mondjuk úgy, hogy vagy tud valamit Menczer (és a főni), a magyar titkosszolgálattól, amit mi nem, vagy nem merik kimondani, hogy ESETLEG NEM LESZ UKRAJNA. Az utóbbira van 150 ezer túsz... bocsánat, kárpátaljai magyar élete, ami miatt nem mondhatják ki.
SpaniferRoland
2024. július 08. 15:34
"a háborúpárti koalíció része, nem tűri a békepártiakat, nem szeret bennünket”, és ezt számos módon ki is mutatja."Ezt a mocsok férget remélem megtalálja valaki,és vérmintát vesz a nyakából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!