Magyar Péter hallgat a sokakat megdöbbentő botrányáról (VIDEÓ)

2024. július 23. 13:53

A Tisza Párt elnöke továbbra sem hajlandó válaszolni a diszkóbotrányát érintő kérdésekre.

2024. július 23. 13:53
Magyar Péter, diszkóbotrány

Nyitókép forrása: Képernyőmentés

„15 állításból 14 hazugság”ezt állítja Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke a diszkóbotrányával kapcsolatban megjelent hírek tartalmáról. 

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a botrányosan viselkedő Magyar Pétert a biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről június 21. péntek hajnalban, alig pár nappal az európai parlamenti (és helyhatósági) választásokat követően. Az időközben európai parlamenti képviselővé váló politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt vezetője a szemtanúk szerint még az Ötkert előtt is vállalhatatlan viselkedett.

Ezt is ajánljuk a témában

A történtekről több videófelvételt készítettek a jelenlévők, Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a szórakozóhelyről, a Dunába dobta a mobilkészüléket – olvasható a sajtóbeszámolókban.

Hétfőn a Magyar Nemzet riportere próbálta egy rövid interjúra megállítani a baloldali politikust, a fentebb említett diszkóbotrányáról kérdezve.

Magyar Péter nem válaszolt, de azt ígérte, hogy a délutáni, Telexnek adott interjújában válaszokat fog adni. Nem így történt.

Az említett telexes interjúban viszont szó esett Magyar politikai mozgalmának új alelnökéről, Radnai Márkról. Ő szintén feltűnt az EP-képviselő mellett a diszkóbotrány idején.

A Tisza Párt újdonsült alelnökének igencsak véleményes megszólalásairól viszont a Média1 szerzője szerint csúsztatott Magyar Péter. A Tisza első embere azt állította, az ügyről azért nem lehet beszélni, mert az érintett már meghalt (Koltai Tamásról van szó); a színházi szakma összezárt Radnai mellett; és különben is nem arról van szó, hogy Radnainak nem tetszett volna a kritika.

Ám mint azt a Média1-en lehet olvasni, a cikk alapján a valóság ezzel szemben az, hogy Radnai nem egy, hanem két újságíróval szemben helyezett kilátásba fizikai bántalmazást. Másikuk Csendes-Erdei Emese, ő a Magyar Narancs hasábjain tett megdöbbentő vallomást. A fenyegetéstől elhatárolódott az Átrium színház és bejelentette a Closer című darab levételét a műsorról.

***


 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­u­­­n­c­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. július 25. 07:47
Nektek kötelező terelni az ilyen faszságokkal… Addig is a neres szabadrablás folytatódik…🤮🤮🤮
gekk
2024. július 24. 12:50
Orbit hallgat a vejkójának szánt hatszázmilliárdról. Orbit kussol családja pénzügyi üzelmeiről. Orbit halllgat az eü. állapotáról. Orbit kussol az oktatásról. Orbit hallgat költségvetési hiányról. Orbit kussol az államadósság növekedéséről. Orbit kussol a közszolgáltatások tönkretételéről. Orbit hallgat, kussol, menekül. Talán ezzel kellene foglalkozni a moslék lakájmédiáknak.
kissb56
2024. július 23. 18:41
A rendőrségi kihallgatásán majd kinyitja a pofáját fostos-peti. 🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!