Újabb eset: kéztöréssel fenyegetett egy nőt a Tisza Párt alelnöke, aki korábban „kártékony csótánynak” nevezett egy újságírót

2024. július 21. 16:20

Radnai közölte, hogy eltöri a kezemet – mondta az érintett.

2024. július 21. 16:20

Nyitókép: HVG

Radnai Márk, a Tisza Párt újdonsült alelnöke nem csak egy újságíróval szemben ütött meg minősíthetetlen hangnemet pusztán azért, mert leírta kritikáját az általa rendezett darabról, hanem Csendes-Erdei Emesét, a Librarius újságíróját is komolyan megfenyegette – derült ki a Magyar Narancs oldalán.

Az említett újságírónak azt ígérte, ha meg meri jelentetni a vele és Magács Lászlóval készült – egyébként a színház által kezdeményezett – interjút, amely a Closer című darab kritikai buktájáról és annak korrigálásáról szólt volna, 

eltöri a kezét”.

„Miután azt a reakciót kaptam az átnézésre visszaküldött interjúra, hogy abból egy szó sem jöhet le, felhívtam Radnait, hogy ezt azért beszéljük meg, mert nem értettem, miért ne jöhetne le az, amit tulajdonképpen ők kezdeményeztek. Elmondták, hogy belátták, sok hibát követtek el a darab készítése során, és szeretnének egy új előadást csinálni. 

Radnai nem volt túl együttműködő a telefonbeszélgetés során és közölte, hogy eltöri a kezemet, ha lehozom a cikket. 

Nem sokkal ezután Magács László is felhívott, aki nyugodt hangon csak arról érdeklődött, hogy ez a fenyegetés szóban vagy írásban történt-e meg. De elnézést vagy bocsánatot senki sem kért tőlem. Az esetet nem terveztem nyilvánosságra hozni, azonban mikor láttam, hogy Radnai másokat is megfenyeget, úgy gondoltam, nem árt tudnia a szakmának, hogy ez nem egyszeri kirohanás volt” – számolt be a történtekről Csendes-Erdei Emese újságíró. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismeretes, Magyar Péter embere korábban egy újságírót azért fenyegetett meg, mert annak nem tetszett az előadása.

Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy „kártékony csótány”. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!”

– fogalmazott a TISZA új politikusa. 

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 22. 15:19
Sebaj,a lényeg,hogy tüntessétek el a csüngőhasút 26-ban…😉
numero1-2
2024. július 22. 04:34
Szép kis szinhazi darabb lett ez a tisza párt! Van már rendező van már fő hős platoskocsi néző es ugy latom keszül a müsor is . Műfajt meg nem sikerült beazonositani hogy vigjáték horror vagy sci fi🤣🤣🤣🤣🤣🤣 de szerintem dráma lesz.
Málaga21
2024. július 21. 21:44
Ez mitől ilyen kemény gyerek? Bikaszart reggelizik?
genusnexxt
2024. július 21. 21:07
hivor 2024. július 21. 20:59 "Ilyen szúnyogokat eszek reggelire" Mi a fasz vagy te, valami kibaszott barna varangy Buksika?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!