Magyar Péter új társának nem tetszik a kritika: ujjak eltörésével fenyegetőzött

2024. július 21. 08:12

„Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad” – fogalmazott a TISZA Párt új alelnöke.

2024. július 21. 08:12
null

Nyitókép: Facebook

 

Magyar Péter Facebook-oldalán mutatta be a TISZA Párt új igazolását, Radnai Márkot, akit Varga Judit exférje a színházi életből igazolt le. Radnai már korábban is megjelent a TISZA kampányeseményein, azonban eddig hivatalosan nem töltött be formális pozíciót a párton belül. Magyar bejelentése alapján Radnai Márk a TISZA alelnöke lett, ugyanazon pozícióban, mint Magyar Péter. 

Márk volt az egyik főszervezője az eddigi rendezvényeinknek, ő felel továbbá a videós tartalmakért. Színház- és filmrendező. + hazafi”

– mutatta be a politikust Magyar Péter.

Mint fentebb jeleztük, Radnai a színházi világból érkezett a politikába: korábban egy újságírót azért fenyegetett meg, mert annak nem tetszett az előadása. 

Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy „kártékony csótány”. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!”

– fogalmazott a TISZA új politikusa. 

Mint ismert, Radnai Márk ott volt az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen Magyar Péterrel, amikor a TISZA alelnöke egy őt videózó férfi telefonját elvette és a Dunába dobta. A Magyar Nemzet szerint Magyar erősen ittas volt és fiatalkorú lányokkal táncolt, ezekről több videófelvétel is készült. A lap szerint, miután Magyar eltulajdonította a videózó férfi telefonját, Radnai volt az, aki elérhetőséget kért az áldozattól, hogy majd később kártalanítsák. 

 

 

Összesen 424 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­­k­e­­l­d­ ­­a­ ­s­z­­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­n­c­­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. július 23. 17:51
Erőlködtök,erőlködtök…😂😂😂
Zolotarjov
2024. július 22. 09:48
Kééét összeillő embeeer..🤭
Kiababa1
2024. július 21. 22:51
Ezekről már csak a csörgősipka hiányzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!