Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Legalább újfent kiderült, hogy Vitézy Dávid a Fidesz kitartottja

2024. július 05. 18:12

Én türelmesen kivárom az ámokfutásának végét.

2024. július 05. 18:12
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Vitézy Dávid nem tud belenyugodni a vereségébe. Az Alkotmánybíróságig futott azzal az abszurd érveléssel, hogy bár korábban maga által is elismerten nem kérte az érvényes főpolgármesteri szavazatok újraszámolását, az érvénytelen szavazatok átvizsgálása során kiderült számára, hogy a fel sem nyitott kötegekben levő érvényes szavazatokat jogsértően számolták. A Fidesz által három hete megválasztott új alkotmánybírósági elnök pedig lelkesen meghálálta a belé vetett bizalmat és asszisztált ehhez a képtelenséghez.

A főpolgármester-választást mindenesetre megismételni már nem lehet, hiszen a törvény szerint annak utolsó lehetséges időpontja holnapután lenne.

A Kúriának azt kell mérlegelnie az alkotmánybírósági határozat után, hogy szolgáltatott-e bizonyítékot arra Vitézy Dávid, hogy az érvényes szavazatok számlálása során az eredményre kiható jogsértés történt. Ha igen, akkor nyolc nap alatt a Kúria maga fogja a választási irodák segítségével újraszámolni a 782 ezer érvényes szavazólapot. Ha nem, akkor részletesebb indokolással helybenhagyja a főpolgármester-választás eredményét. Nem baj. Legalább újfent kiderült, hogy Vitézy Dávid a Fidesz kitartottja. Én türelmesen kivárom az ámokfutásának végét.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-123
2024. július 08. 14:45
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­e­l­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
The Loner
2024. július 08. 07:30 Szerkesztve
"Legalább újfent kiderült, hogy Vitézy Dávid a Fidesz kitartottja" Legalább újfent kiderült, hogy Karácsony Gelgö a DK kitartottja !
Reszelő Aladár
2024. július 07. 20:29
Gelgő, akik Dávidra szavaztak, azok pontosan tisztában voltak azzal is, hogy Budapest nem attól épül tovább, hogy te és a gazdád utáljátok a Fideszt. Most létrejött egy közgyűlés, ahol csak kompromisszumokkal lehet bármit is eldönteni. Ha még emlékszel, ez pont az amiért anno létrehoztátok az LMP-t. Ha épp figyeltél és nem valahol máshol járt a képzeleted és valami egész mást akartát csinálni, mint ami a dolgod lett volna.
jostothu
2024. július 07. 20:14
Téged ki tart ki te szarházi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!