Lázár János újra megszólalt Fanta-ügyben: Szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van, nem kevesebb

2024. július 18. 20:35

Az én módszerem a küzdelem, nem a tiltás – írta közösségi oldalán az építési és közlekedési miniszter.

2024. július 18. 20:35
Economy, Energy And Food In Poland

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Kamu!” – így kezdte csütörtök esti Facebook-posztját Lázár János, a tárcavezető úgy folytatta:

sokat elmond a sajtóviszonyainkról, hogy egyetlen médium sem várta meg sem az ÉKM, sem az én válaszomat arra a kérdésre, vajon igaz-e, hogy betiltottam bizonyos üdítőket”. 

A Építési és Közlekedési Minisztérium vezetője leszögezte, természetesen nem igaz, hogy betiltott volna üdítőket. 

Ezt is ajánljuk a témában

Gratulálok az álhír kiagyalójának: nagyot ment! Az érintett médiumoknak pedig multihirdetésekben gazdag nyarat kívánok”

– szúrt oda Lázár János, majd bejegyzését úgy zárta: „fideszes politikus vagyok, szerintem az a jó, ha mindenben több narancs van, nem kevesebb. De az én módszerem a küzdelem, nem a tiltás. Klasszikussal szólva: válaszd a narancsot!”.

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2024. július 19. 07:58
Azt hiszi, hogy ez szellemes és vicces volt, valójában nyegle és idétlen, visszataszító. Nem kéne ezt, Jani. Nem állunk olyan jól.
T. Péter
2024. július 18. 22:54
Valóban fideszes politikus vagy, le se tudnád tagadni. Az ilyen miniszteri megnyilatkozások valóban rátok jellemzőek: "Coca-Cola és a haverjaik, a Lidl, a Spar és az Aldi pofátlansága nem ismer határokat."
Expert0418
2024. július 18. 21:19
Hoppá! Döbbenet! Ez lefogja tarolni az internetet! Jani azokután hogy a MÁV majd az összes ÉKM háttérintézménynél betiltotta a home office-t, szakmai munkájának itt az újabb gyümölcse: "A Lázár János által vezetett Építési és Közlekedési Minisztériumban (ÉKM). A tárcához tartozó épületekben ezen túl semmilyen Coca-Cola terméket nem szolgálnak fel." Lázár Úr mára MZP magasságokba jutott!
lauderstenonis-2
2024. július 18. 21:18
A hőségriadó 10 napja tart. Ez idő alatt a MÁV 10 ezer járata késett és 500 járatot el sem tudtak indítani. Klíma csak a vonatok 40 százalékán van, ezeknek pedig közel fele nem teljes értékű klímaberendezés. De bazdmeg Jani, a Fanta ennél kurvára fontosabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!