Jó, azért mindennek van határa

2024. július 22. 23:02

Itt most nem is a poszt a lényeges, amely természetesen Ceglédi kollégára és rám vonatkozik, hanem a kommentelő.

2024. július 22. 23:02
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

„Jó, azért mindennek van határa. Itt most nem is a poszt a lényeges, amely természetesen Ceglédi kollégára és rám vonatkozik, hanem a kommentelő. Cikkeinket berakom hozzászólásba,

csak hogy mindenki tudja, mi is árad itt.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silcon
2024. július 23. 09:15
Ebben a médiamunkás világban ott a gond, hogy túl nagy lett a választék, valahogy ki kell tűnni a tömegből, hogy némi figyelem irányuljon rá. Közkedvelt egyedi stílusa keveseknek van, a többiek egyre erősebb kifejezésekkel próbálkoznak, csak ennek az a következménye, hogy hétköznapi témákból is élet-halál küzdelmet csinálnak. Mindennek van határa? - Nincs, mindig lehet egy kicsit feljebb srófolni, egészen addig, amíg ki nem tör a polgárháború, hogy a sajtot a szalámi alá vagy fölé kell-e rakni. A Mindennek Van Határa, De Megkerüljük csempészegyesülés titkára.
recipdoki
2024. július 23. 09:09 Szerkesztve
Van..,höhö..elküldték ruszki tarajospetikét vs Orbűnisztánt a melegebb éghajlatra höhöö...
dryanwolf
2024. július 23. 06:20
Jó, azért mindennek van határa (kiv. Hatvanpuszta) "...mindenki tudja, mi is árad itt" (kommentelő)
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. július 23. 05:28
A drogos Puzsér a tipikus zsidó botrány és bulvár "kultúra" hős, a bohóc követői meg valami álértelmiségi pózt akarnának felvenni, de annyira sikerül nekik, mint Puzsérnak "könyvet" írni a metafizikáról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!