Magyar Péter odaszúrt Hont Andrásnak – nem kellett volna (VIDEÓ)

2024. július 22. 14:01

„Valamit nem értek” – írta a publicista.

2024. július 22. 14:01
null

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

„Az alábbi videóban, amely a tegnapi heti élménybeszámolóból van (aka Heti Peti) a Megváltó úr azt fejtegeti, hogy amennyiben kormányzati támadás ér újságírókat, akkor ki fognak állni mellettük, még mellettem is, pedig én mást sem csinálok, mint őket gyalázom erőltetett viccekkel, aminél szerinte kevés nevetségesebb van” – írta Hont András Facebook-oldalán.

Mást sem hallok február óta, csak azt, hogy propagandista vagyok, és jól fizet a Tóni.

Namármost, minek kell kiállni egy propagandista mellett? Amennyiben mindaz igaz, amit Messiás úr a különböző felületeken összeszemtelenkedett rólam, akkor éppen hogy tőlem kéne óvni a gyámolatlan közvéleményt és formálóit, nem?” – kérdezi az újságíró.

Ezt is ajánljuk a témában

„Hacsak elő nem törtek a régi emlékek, és a Messiásalelnök úr hirtelenjében nem tudta, hogy hova is álljon. Ugyanis megszámolni sem tudom, hogy az elmúlt közel másfél évtizedben hány kormányzati és kormányközeli támadássorozat indult ellenem. Tények- és Célpont-műsorblokktól, Origo-, Magyar Idők-, 888-, Pesti Srácok-címlapok és cikkek garmadáján át személyes inzultusig volt minden. Foglalkozott becses személyemmel miniszter, kormányszóvivő, főpolgármester, magánszorgalmú aktivista és bértollnok egyaránt” – folytatta Hont.

„És elmondjam, hogy te mit csináltál közben Péter? Élvezted annak előnyeit, hogy a csahosok igyekeznek szétcincálni mindenkit, akit gazdájukra és gazdájuk szolganépére veszélyesnek tartanak.”


Nem szívtam én ezt mellre, tudtam, hogy nem személyes, még ha megterhelő is olykor, de alapvetően a kíváncsiság mozgat. Megérteni szeretem a jelenségeket” – jegyezte meg.

Szóval nincs bennem harag mindezekért, de az lenyűgözően pofátlan, ha valaki, aki az ellenem viselt hadjáratoknak részese vagy haszonélvezője volt, az hirtelen előugrik, hogy most majd megvédene engem és a többieket. Inkább ne, köszi”

– zárta bejegyzését az újságíró.

Frissítés!

Nem kellett sokat várni, Magyar Péter kommentelt is Hont András bejegyzése alá:

 

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­k­­e­l­d­­ ­a­­ ­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Koncz Katalin
2024. július 23. 01:33 Szerkesztve
Látszik a képen ez a közeg, az úniós urak társasága hiányzott neki Hogy bazsalyog Weber mellett.M ilyen jól jön neki a kis eur-s eddig kritizált fizetés + 2 bizottsági tagság fizuja Mezőgazdasági bizottsági tagság mennyire is érthet hozzá egy belpesti Rózsadombon felnőtt úri fiú!!!!
Wolfram004
2024. július 22. 23:22
"Egy propagandistát miért akarnának elhallgattatni?" Cselből. Hogy gyanús legyen. Teccik érteni, Pelikán? Az a gyanús, aki nem gyanús!
Héja
2024. július 22. 17:37
Hont vérgúnyos dumája folyton megnevettet. Túlmozgásos M.Péter... Ásítok,lapozok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!