Hiába fizetett volna tízmilliókat, nem engedik szabadon Ilaria Salis szélsőbaloldali bűntársát

2024. július 17. 14:26

A szélsőséges embervadász továbbra is letartóztatásban marad.

2024. július 17. 14:26

Nyitókép: Andrea Calandra/Getty Images

A Magyar Nemzet információi szerint Ilaria Salis egyik bűntársa, akit nemrég adtak ki Magyarországnak a német hatóságok, mégsem szabadulhat óvadék ellenében.

A Fővárosi Törvényszék megváltoztatta az elsőfokú bíróság döntését, és elutasította a gyanúsított védőjének óvadék megállapítására és bűnügyi felügyelet elrendelésére irányuló indítványát, egyúttal mellőzte az óvadék letétele esetére vonatkozó rendelkezéseket is – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a bíróság.

A Budai Központi Kerületi Bíróság ugyanis korábban azt a döntést hozta, hogy a gyanúsított harmincmillió forint óvadék fejében bűnügyi felügyeletbe kerülhet. A törvényszék végzésével ugyanakkor eldőlt, hogy

a szélsőbaloldali embervadász továbbra is letartóztatásban marad.

Mint ismert: a bűnözőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztály nyomozói 2024. június 28-án az osztrák–magyar határon vették át, majd Budapestre szállították, ahol életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete és súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, ám ő megtagadta a vallomástételt.

A tavalyi antifasiszta támadásokként elhíresült bűncselekmények kapcsán a budapesti rendőrök három embert azonnal elfogtak, további 14 elkövető ellen európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, közülük eddig hármat fogtak el külföldön – egyikük kiadatása történt most meg.

A bíróság a mai napon, nem végleges végzéssel harminc napra letartóztatta a német férfit azzal a kikötéssel, hogy harmincmillió forint óvadék fejében bűnügyi felügyeletbe kerülhet” – közölte a lap megkeresésére a Fővárosi Főügyészség.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­e­­x­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Intruder
2024. július 18. 00:29
Most már nem kellene elbaszni, idióták.
Fosszília
2024. július 17. 19:23
Nem értem, hogy miért nem csoportosan, felfegyverkezve , előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossági kísérlet a vád. De ha már így alakult, remélem, hogy EURÓPAI módon a bíróság a vád által kért büntetés 70 szeresét rója ki. Ahogy a semmi köze hozzá migráns ügyben tett az európai bíróság.
alexandrosz-2
2024. július 17. 19:21
Lesz olyan kommunista zsidó bíró, aki majd szabadon engedi ezt is, mint az olasz ribancot. A vétótlan köpcös geci meg közben kinyalja a meloni seggét is hálából, hogy olasz kommunistákat uszítanak a magyarokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!