Így hazudik az olasz antifa Strasbourgból: Orbán Magyarországán az alapvető jogaimat sem biztosították

2024. július 17. 08:52

A szélsőbalos Ilaria Salis, aki embereket támadott meg Budapesten, most Magyarországot pocskondiázza, ahol börtönben kellene ülnie.

2024. július 17. 08:52
null

Nyitókép: Ilaria Salis a bíróságon (Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP)

 

„Ilaria Salis vagyok, és ez az új X-fiókom. Ma van az első napom az Európai Parlamentben, Strasbourgban” – írja az antifa olasz nő, a budapesti utcai támadások egyik résztvevője, aki tettéért börtönbe került, de nehezen értelmezhető módon bejuthatott az Európai Parlamentbe, így mentelmi jogot kapott.

Több mint 15 hónapig voltam fogva Orbán Magyarországán, ahol az alapvető jogaimat nem biztosították antifasiszta politikai meggyőződésem miatt.

Ha most itt vagyok, az mindazoknak az embereknek köszönhető, akik támogattak engem azzal, hogy szavaztak és részt vettek a kiszabadulásomért és minden antifa szabadságáért folytatott kampányban. Nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak, harcoljunk tovább együtt” – írja.

Kollégánk így írt nemrég a jelenségről: „Mert az Antifa újított: artikulálatlan, sejtszintű indulatukat, a fafejű középszerűség takaróját színekkel szövik át. 

Ők olyan „jót” akarnak, ami jól is hangzik.

 Vadvirágos üvöltésük a szirének éneke: szabadság, igazság és mocskos fasiszták, mármint Te meg Én. Aztán fejbe vernek hátulról az utcán. Ezért visszataszítóbb az újfasizmus a réginél, pedig ez lehetetlen. A jó öreg fasizmusban el akartak nyomni, meg akartak semmisíteni: sima ügy, viszonylag könnyű szembe szállni vele, maximum belehalsz. 

De ezek nem akarnak elnyomni. Ezek föl akarnak szabadítani. Akkor is, ha vascsővel kell szétverni a fejedet hozzá.

 Így diadalmaskodott a szó a jelentés fölött.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kovács Gergő

Mandiner

Idézőjel

Elnyomásban élni annyit jelent, hogy elhisszük: az Antifa „jót” akar.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­n­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
petronius50
2024. július 24. 16:30
"Több mint 15 hónapig voltam fogva Orbán Magyarországán, ahol az alapvető jogaimat nem biztosították antifasiszta politikai meggyőződésem miatt." Salis, hogy nem szakad rád az ég?? Mehetnél egy mexikói, szibériai vagy thaiföldi dutykóba is, azután lenne összehasonlítási alapod. Vajon a magyar kérésre felfüggesztik-e ennek a bűnöző szörnyeteg mentelmi jogát? Bár, ahogy mondani szokták, egyik holló nem vájja ki a másik szemét...
Lajoss
2024. július 24. 08:47
Nem is értem…legendásak a magyar börtönviszonyok …🤓
zimmezumm
2024. július 17. 21:32
Nem lett volna szabad szabadon engednünk ezt a szarzsákot ! Arra kellett volna hivatkozni hogy országunk igenis jogállam ! Ebben az országban minden békés embernek JOGA van biztonságban élni !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!