Fókusz

2024. július 31. 23:27

2024. július 31. 23:27
NÉMETH Zsolt; TŐKÉS László; ORBÁN Viktor

Nyitókép: MTI / Veres Nándor

Megkezdődött a békepárti „erjedés”, és ha Európa nem hagy fel háborúpárti álláspontjával, magára marad ebben a háborúban –hangoztatta Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 33. Bálványosi nyári szabadegyetem és diáktábor zárónapján tartott előadásában. A kormányfő úgy értékelt: világrendszerváltás jön, ezért szükség van egy magyar nagy stratégiára, amely utolsó szakaszának megvalósítása a mai húszas-harmincas éveikben járó fiatalokra vár. Ezért el kell kezdeni a toborzást közöttük; mint fogalmazott: nemzeti érzelmű, bátor, fiatal harcosokat kell találnunk. Beszélt arról is, 2025-ben a kormány megduplázza a gyerekek után járó adókedvezményt, hogy visszanyerjük a demográfiai javulás lendületét. A szabadegyetemről Belföld rovatunkban olvashatnak részletesen. 

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!