Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Bevallom, miattam van még hatalmon a Fidesz

2024. július 01. 19:06

Ha az elmúlt tíz évben nem beszéltem volna össze-vissza ebbe a mikrofonba, az arra érdemesek már rég leváltották volna a kormányt.

2024. július 01. 19:06
Selmeci János
Klubrádió

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Bevallom, én vagyok a hibás. Ha az elmúlt tíz évben nem beszéltem volna össze-vissza ebbe a mikrofonba, az arra érdemesek már rég leváltották volna a kormányt.

(...) Már csak azért is meg vagyunk elégedve a mostani helyzettel, mert a döntéshozók nem válaszolnak a kérdéseinkre, interjút is alig adnak nekünk, márpedig borzasztó lenne, ha fel kellene készülnöm egy miniszteri interjúra, esetleg egy állami korrupciók lebuktató oknyomozó cikknek, vagy a daganatos betegségben meghalt magyarok magas számáról szóló riportnak bármi következménye lenne, jól elvagyunk mi a langyos vízben a hatalom kiszolgálása közben, mielőtt valamilyen megelőzhető betegségben, 5-10 évvel az európai átlag előtt végül felállunk a korrupt médiaelit színarany asztalától, és elhagyjuk ezt a világot.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­­­x­i­­­ ­­p­u­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
aacius
2024. július 03. 11:29
Szerintem megértette a probléma kisebbik komponensét: Ellenzékben a semmire fel lehet venni a pénzt felelősség nélkül, és mindenért lehet okolni a hatalmon lévőket. Ez túl csábító egy lusta, tanulatlan (fideszhez képest) és tehetségtelen politikai garnitúrának. A nagyobbik komponens: A komplett mai ellenzék abban a hiszemben él\élt, hogy a nyugati elitek jólétet és biztonságot akarnak nekünk biztosítani, csak mert ők annyira jó fejek. Ma a társadalom műveltebb fele a saját szemével megnézhette külföldön járva hogy ott mi a helyzet, illetve a másik fele nem is érti hogy nyugaton miért olyan nagy kérdés az LMBTQ, azzoz meg egy nyírségi cigónak is van esze, hogyha a migránsoknak sok szoctámot kell adni, akkor neki kevesebb marad. Tehát a nyugati minta és elvárás nem piacképes politikai értelemben, hála az égnek,
edico
2024. július 03. 08:54
Ha csak egy kissé értenél a politikához, nem írnál ilyen bődületes baromságot.
khomeini
2024. július 02. 10:51
hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!