Az ukránok csak legyintenek: „az Európai Unió úgysem védi meg a magyarokat”

2024. július 22. 16:49

Keleti szomszédaink szakértői úgy vélik, hogy az EU nem fog beavatkozni ebbe az ügybe.

2024. július 22. 16:49
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtószolgálat

A Mandiner beszámolt róla, hogy Magyarország és Szlovákia együtt konzultációs eljárást kezdeményezett az Európai Uniónál Ukrajnával szemben az ország váratlan és barátságtalan lépése miatt, amellyel részlegesen leállították a hazánkba irányuló kőolajszállítást.

Ezt is ajánljuk a témában

Ukrán szakértők úgy vélik, hogy az EU nem fog beavatkozni ebbe az ügybe, és nem fog segíteni Magyarországnak és Szlovákiának – írja az ukrán Korrespondent.

„Nem valószínű, hogy az EU nyomást gyakorolna országunkra a szankciók feloldása érdekében.

Ellenkezőleg, az EU általában megerősíti a szankciókat, miután Ukrajna elfogadta azokat” – mondta Olekszandr Ohrimenko, az ukrán elemzőközpont elnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 456 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­k­­­e­­­l­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Zolt
2024. július 23. 19:44
Holt egyszerű. Elkeff foglalni mo nak szlovákiának a vezeték nyomvonal ukrán megyéket. Már ujrajna nem az orosz föderáció része. Így eus biztonsági megoldásként olcsobb ide csatolni a urán részeket mint finanszírozni az orosz elleni ámokfutást. Majd mi leszünk az orosz szomszéd...
paracelsus-2
2024. július 23. 00:49
Pusztuljon minden fuckrán féreg! Csecsemőtől az aggastyánig, nők és férfiak egyaránt. Aljas, náci férgek.
BCMVML
2024. július 22. 23:35
Válaszlépések: 1. Nem szállítunk Ukrajnának dízelolajat (amit egyébként orosz kőolajból készül a MOL finomítóiban és állítólag az ukrán mezőgazdaságnak kell - mivel náluk tankokkal szántját a termőföldeket, ezt azért ők is megérzik) 2. Nem szállítunk Ukrajnának áramot. Hideg lesz a tél arrafelé... 3. Magyarországon nem tankolhat ukrán rendszámú kamion (a magyar autópályákon konvojokban közelekednek...) 4. A Magyarországon forgalomban lévő ukrán rendszámú felsőkategóriás személyautók csak 1 hónaponál nem idősebb zöldkártyával közlekedhetnek (mehetnek haza a hadköteles tulajok zöldkártyát beszerezni - nyilván ehhez a helyi hadkiegnek is lesz néhány szava). Van még néhány egyéb ötlet is. Aztán meglátjuk, hogy ki fog térdepelni. Egyébként nyilván a Borell meg hasonszörű EU-s gazemberek biztatására merik ezt a hangnemet és "szankciókat" az ukrán (?) politikusok (?) bevetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!