A Nagy Fanta Trükk

2024. július 20. 12:15

Az már véletlen mellékterméke az ügynek, hogy Magyar Péterék sem kerültek könnyű helyzetbe.

2024. július 20. 12:15
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

Fotó: Mandiner/Ficsor Márton

„A narancsellenes Nagy Fanta Trükköt az Európai Unióban is alkalmazzák. Kiverte náluk a biztosítékot Orbán ún. békemissziója. Körbeutálják szegényt a narancsfidesszel együtt.

A veszteséglistán annyi máris mutatkozik, hogy még a saját diplomáciai sikerén, az új szélsőjobb-populista frakció összekalapálásán is csorbát ejtett. A két jobbszélső frakció (egyikben a Fidesz, másikban a Mi Hazánk, világnemzet vagyunk…) körüli kordon ugyan enélkül is összeállt volna, de most házon belül is sikerült bajkeverővé válnia. LePen éppen azon dolgozik ezerrel, hogy lemossa magáról a Putyinbarát bélyeget, így aztán a francia frakció­vezető máris elítélte Orbán egységbontó moszkvai gazsulálását. És hiába akarta, ebben a körben nem Orbán az erősebb kutya, hanem LePen tízszer akkora pártja.

Az már véletlen mellékterméke az ügynek, hogy Magyar Péterék sem kerültek könnyű helyzetbe.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
melybuvar
2024. augusztus 12. 13:58
Micsoda húgyagyú néninek tetszik lenni.
Tiszafa
2024. augusztus 02. 12:31
Ildikó Nyanya! Ebben a hőségben menjen már a Balcsira, oszt fürödjön egyet, mint anno Heller-anyó...
Puby14
2024. július 22. 09:33
Mi a fenének közöl egy "cikket" a Mandiner egy leszerepelt vén kommunistától?
Hopszjuliska
2024. július 21. 19:18
Istenem, egy ilyen csúsztató banyát miért kll látnom? Ildikó élvezi a sok halottat, az eszement öldöklést, de hát mit várhatunk egy kommunistától? A városi kisz titkárt csak úgy hívták, hogy matrac - Ildikó mi volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!