A bántalmazás mindennapos. A célkeresztben nők, gyerekek, idősek, gyengék, betegek állnak, és az állami intézményrendszer nem működik

2024. július 17. 20:55

Tegnap bejárta a nyilvánosságot, ahogy egy gyermekcsoport kísérője az egyik gyereket olyan nyugodtan, brutálisan és előre megfontoltan felrúgta, mintha csak a cipőfűzőjét kötötte volna be.

2024. július 17. 20:55
null
Pottyondy Edina
Pottyondy Edina
Instagram

Nyitókép: Képernyőkép

„Odakint most szörnyek járnak. Tegnap bejárta a nyilvánosságot, ahogy egy gyermekcsoport kísérője az egyik gyereket olyan nyugodtan, brutálisan és előre megfontoltan felrúgta, mintha csak a cipőfűzőjét kötötte volna be.

Ilyen agresszív fegyelmezés, ilyen vadállati magatartás ritkán kerül nyilvánosságra. De nem lehet azt gondolni, hogy példa nélküli, már csak azért sem, mert még az ott tartózkodó gyerekek sem lepődtek meg. Nem támadt csődület, senki sem rohant segíteni a földön fetrengő kisgyereknek.

Ezt is ajánljuk a témában

A bántalmazás mindennapos. A célkeresztben nők, gyerekek, idősek, gyengék, betegek állnak, és az állami intézményrendszer nem működik. Nem véletlen, hogy máig nem tudjuk, hogy miért és kik kegyelmeztek meg Endre bácsinak, és az sem pech, hogy máig nem történt érdemi változás a gyermekvédelmi intézmények működésében, finanszírozásában. Ez a kormányzat döntése, ez a kormány politikája.

Mi meg időről-időre háborgunk ezen, amikor egy kósza kamera vagy egy kiszivárgott dokumentum leleplezi az állapotokat, amik között gyerekek és felnőttek tízezrei szenvednek, majd megyünk tovább. És az ország egyik fele szerint nincs itt semmi látnivaló. És egyébként is, a Főnit fogadták Pekingben meg Moszkvában. Az a fontos.

Hát, nem az a fontos. Ez lenne a fontos.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2024. július 20. 16:56
Ne csodálkozzunk Edina asszony torz világszemléletén, hiszen férjéről kiderült, hogy biszekszuális , s inkább a fiúkat szereti. Bár lehet, ő is inkább leszbi, vagy a fene tudja milyen nemi irányultságú , hiszen ma már több mint százféle gendert tartanak nyilván. Egy biztos a narkósok zaklatott érzelmi élete meghatározza politikai irányultságukat is. Egy részük mindenáron megmondó ember szeretne lenni.
Ekrü
2024. július 20. 10:29
Az nekem ne merjen bántalmazásról, abúzusról beszélni, aki kussol akkor amikor 40+-os lúzerek agresszívan nyomulnak 17 éves lányokra, majd amikor azok elhajtják őt a fenébe és a biztonsági őr segítségét kérik akkor a hívei ezeket a fiatal lányokat nyilvánosan, minden fórumon, elhordják mindenféle kurváknak...Mert ez is erőszak bizony....
pollip
2024. július 19. 19:39
Edina! Bántott a Puzsér? Minden nap? Sajnálom....
survivor
2024. július 19. 19:09
Ha a 19 eves NHP baszik a 40 eves edzőjevel. Akkor ne bezéljünk nőveresről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!