Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Világsztár üzent Varga Barnabásnak

2024. június 25. 21:29

Az MLSZ hivatalos Instagram-posztja alatt jelezte az énekes, hogy együttérez a magyar csatárral.

2024. június 25. 21:29
null

Nyitókép: MLSZ TV Instagram

Ma délelőtt az MLSZ TV osztott meg egy fotót az Instagram-oldalán, amelyen az látható, hogy Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta Varga Barnabást a stuttgarti kórházban. „A látogatók a Fradi játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait” – írták.

A fotó és Varga Barnabás története Timmy Trumpet ausztrál zenészt is meghatotta, aki egy kommentben két szívecskével jelezte, hogy együttérez a magyar csatárral.  

Mint ismert, Varga Barnabás komoly fejsérülést szenvedett a magyar-skót Eb-mérkőzés 68. percében: az ütközés következtében több csont is eltört a támadó arcában. A támadót azóta megműtötték, a legutóbbi értesülések szerint a válogatott játékost szerdán engedhetik majd ki a kórházból.

MLSZ TV Instagram

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2024. június 25. 21:57
Ez szívet melengető üzenet. Köszönet érte és a többi hsz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!