Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Horváth Charlie Varga Barnabás sérüléséről: Tizenegyest kellett volna ítélni, „katasztrófa volt, amit a skót kapus csinált”

2024. június 25. 20:31

Az énekes reméli, hogy a skót portás legalább bocsánatot kért a magyar csatártól.

2024. június 25. 20:31

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Charlie is követi a foci Eb-t, szívből szurkol a magyar válogatottnak, s több felületen is elmondja az őszinte véleményét. Ezúttal a Blikknek írta le gondolatait a skótok elleni meccs legtragikusabb jelenetéről, Varga Barnabás fejsérüléséről.    

A jegyzetből kiderül, hogy az énekes a fiával, illetve az unokájával izgulta végig a meccset az otthonában, de a végén euforikus hangulatba kerültek ők is, ahogy írja:

Felejthetetlen élmény marad ez a győzelem.

Amikor Csoboth Kevint beállították, tudtam, hogy gólt fog lőni, mondtam is az unokámnak, hogy be fog találni. A futballban nagyon fontos a gyorsaság, márpedig benne megvan ez a képesség. Újpest-szurkolóként különösen örültem a találatának, és innen is gratulálok neki, ahogy az egész csapatnak.” 

Charlie nagyon bízik a továbbjutásban: 

Ha isten is úgy akarja, úgy tűnik, továbbmegyünk a csoportból.

Ezek után Varga Barnabás sérülésére tér rá, akinek elsősorban mielőbbi felépülést és jó egészséget kíván és hozzáteszi, hogy nagyon hiányozni fog a csapatból.

Véleményem szerint egyébként az esetnél tizenegyest kellett volna ítélni a mieink javára, szerintem egy kapus nem jöhet ki így, katasztrófa volt, amit csinált a skót játékos. Remélem, hogy bocsánatot kért legalább Barnától...

Végül Charlie leírja azt is, hogy a torna legnagyobb esélyesének továbbra is a spanyolokat és a portugálokat tartja. „Jók persze a németek, sokan tippelik az angolokat, de én nekik soha nem szurkoltam. A déli foci kedvelőjeként bízom benne, hogy Mora­táék vagy Ronaldóék kerülnek ki a végén győztesen.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. június 26. 08:50
És nem csak a kapus, hanem a két skót mezőnyjátékos, akik könyökkel két oldalról rögzítették a kapus számára az áldozatukat.
kundugyula
2024. június 26. 05:38
Harald Schumacher csinált olyanokat, mint a skót kapus.
kpkpkp
2024. június 26. 04:04
Csárli, az a tahó skót kapus nem kért bocsánatot,szerintem nem is fog, sima 11-es volt, bár az Orbáné is, SZERINTEM! Nem is tudtam, hogy ilyen kifinomult ízlésed van, hát akkor Hajrá Újpest! { Nem a Fradit szidom! :))) }
Kétes
2024. június 25. 23:15
Igazad van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!