Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Török Gábor szerint a nyolc általánossal rendelkezők nagy része a Fideszre szavaz (VIDEÓ)

2024. június 06. 22:42

Az elemző a Partizánban fejtette ki a véleményét a kormánypárti szavazókról.

2024. június 06. 22:42
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Török Gábor a Partizánban adott interjút, ahol kifejtette a véleményét a Fideszre szavazókról és a párt kampányáról. 

„Van Magyarországon egy olyan nagyon jelentős választóközösség, ahol még a mostaninál is jobban kiterjeszthető a Fidesz támogatottsága. Nyolc általánossal rendelkezőből talán van, közel másfél millió szavazóképes magyar” – kezdte Török. 

Ezeknek a 65-70 százaléka Fidesz szavazó, ezen a területen van hova haladnia ennek a kampánynak”

 – tette hozzá az elemző.

„A Fidesz azért nem kalkulál rosszul, amikor ilyen mélyre megy, vagy magasra emeli a tétet, és ha az ellenzék ezt feltartott kézzel nézi, és zserbós módon, ahogy 2002-ben tette az akkori ellenzék, akkor ez, a Fidesznek bejön ez a számítása” – zárta a gondolatot Török Gábor. 

A teljes interjút ide kattintva tekintheti meg, míg a részlet itt látható: 

 

 

Összesen 368 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. június 18. 12:10
Török úr sajnálatosan jó példa arra, hogy egy szépreményű, intelligens fiatalember hogyan válik politikai elemzőnek hívott politikai celebaktivistává: pénzért folytat viszonyt ideológiákkal.
Sanyi72
2024. június 07. 21:07
Te büdös bunkó van tovább! A csak négy elemit végzetteknek meg a 95%-a fidesz szavazó! De a belvárosi,magasan kvalifikált,szójalattét szürcsölő,rózsaszínbugyis,szociológiat végzett buzi fiúcskák mind dk szavazók! Mekkora köcsögök vagytok ti! És csodálkoztok a választások estéin!
jostothu
2024. június 07. 18:08
És te hülye opportunista suttyó te mihez értesz? Mert ez nem tudás és nem munka amit csinálsz. Nézz a tükörbe mielőtt fumigálod például azokat a szakmunkásokat, akiknek könyörögsz, hogy megcsinálják bármidet, mivel te egy kétbalkezes nagyképű semmirekellő barom vagy. A félreértés elkerülése végett ezt én mint MSc gépészmérnök, konstruktőr mondom neked te balfasz.
hátakkor
2024. június 07. 16:35
Tudta? A nyolc általánost épp elvégeztek zömmel még nem választókorúak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!